Smoothie mogelijkheden

Wij begrijpen dat geen evenement hetzelfde is en daarom passen wij onze smoothiebars graag aan naar uw feest.

Uw persoonlijke smoothiebar

Wij maken van onze smoothiebar, uw eigen smoothiebar. Hoe? Door uw logo groot af te beelden op de smoothiebar, op de menukaarten en zelfs op de bedrijfskleding. Daarnaast wordt de kleur LED-verlichting aangepast naar uw voorkeur. De bar wordt aangekleed met authentieke houten fruitkisten met vers fruit en u bepaalt zelf welke smoothies wij serveren.

Smoothies op de beursstand

Het live bereiden van smoothies op uw beursstand zorgt voor meer aanloop op uw stand, een langer verblijf van gasten op uw stand en er zal over het bezoek aan uw stand nagepraat worden. Wat wilt u nog meer? Voor de kleine stands hebben we een speciale beurs-smoothiebar.

Smoothies op uw bedrijfsfeest

Bar Company wordt ingehuurd op bedrijfsfeesten van alle formaten. Van een klein bedrijfsborreltje tot het grootste personeelsfeest of festival. Doordat de bars aan elkaar te koppelen zijn is geen evenement te groot voor ons.

Smoothies op publieksevenementen

Wij hebben ruime ervaring in het bedienen van grote groepen mensen. Doordat de bars aan elkaar te koppelen zijn is geen evenement te groot voor ons. Onze smoothies zijn op festivals en publieksevenementen bijzonder populair!

Meer dan smoothies

Smoothies zijn bijzonder goed te combineren met onze andere concepten, zoals shotjes tarwegras, cocktails of goede koffie.