zuurstofbar huren

Werking van de zuurstofbar

In de zuurstofbar staan meerdere zuurstofconcentrators. Deze concentrators filteren de aanwezige lucht in de ruimte waardoor er alleen zuurstof overblijft. Het zuurstofgehalte wordt hierdoor verhoogt van 23% naar 90%. Op deze manier hoeven wij niet met flessen zuurstof te werken en zijn we duurzaam bezig. Op de bar staan een aantal schitterende aromastations. De aromastations bevatten ieder vier aroma’s (geuren) waaruit de gasten kunnen kiezen. Door de zuurstof door het gedestilleerd water met aroma’s te pompen, inhaleren jouw gasten de meest schone zuurstof, in combinatie met heerlijke geuren. Het geheel ziet er spectaculair uit doordat jouw gasten de zuurstof zien borrelen en ieder aroma zijn eigen kleur heeft.

Werking van zuurstof

Door vervuilde lucht krijgen mensen tegenwoordig minder zuurstof binnen dan goed voor hen is. Door een sessie van 12 minuten aan de zuurstofbar krijgt het lichaam 90% zuurstof binnen waar deze normaal 23% is. Door deze toename worden de longen gezuiverd, het lichaam hersteld en zullen jouw gasten zich heerlijk fit voelen. Niet voor niets gebruiken topatleten allemaal zuurstof na zware inspanningen om snel te herstellen. Maar naast de lichamelijke voordelen zal ook het concentratievermogen toenemen. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder geschikt om in te zetten op beurzen en congressen.  Wilt u meer weten over de positieve effecten van zuurstof, neem dan contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Veiligheid

Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit en zijn medisch goedgekeurd. Ziekenhuizen werken met exact dezelfde apparatuur. Daarnaast worden onze materialen met grote regelmaat gereinigd en gecontroleerd waardoor de zuurstofbar compleet veilig en hygiënisch is. Door geen gebruik te maken van flessen zuurstof maar de aanwezige lucht te filteren met zuurstofconcentrators, wordt brandgevaar voorkomen.