smoothies

shake fiets huren

Een shake fiets huren op jouw locatie?

Goed idee! Met een shake fiets laat je jouw gasten, collega’s of bezoekers lekker bewegen. En als beloning voor hun inspanning krijgen ze een verse smoothie. Dubbel gezond dus!

Hoe werkt het?

Je vult de blender met het lekkerste verse fruit, ijsklontjes en sap. Deksel erop en neem plaats op het zadel. Wanneer je begint te trappen zul je de blender activeren. Na 2 minuten op een lekker tempootje te fietsen heb je de perfecte smoothie gemaakt!

Mogelijkheden

Je kunt de shake fiets los huren. We brengen en halen hem weer op wanneer jij dat wilt. Je mag zelf voor alle ingrediënten zorgen, maar als je daar geen zin in hebt kunnen wij dit ook voor je regelen. Denk aan bekertjes met rietjes maar ook aan ijsklontjes en alle verse gezonde ingrediënten. Door onze jarenlange ervaring met smoothies hebben wij ondertussen een heel mooi menuutje samengesteld. Tot slot kun je er voor kiezen om onze medewerker bij de fiets te laten staan. Hij zorgt er dan voor dat jouw gasten een korte uitleg krijgen en spoelt de blenders tussentijds om.

Wil je geld besparen? Dan is het ook mogelijk om de fiets zelf bij ons te komen ophalen en terugbrengen. We zitten met onze loods in Nijmegen.

Je kunt er ook voor kiezen om de shake fiets te huren als ‘gimmick’ naast onze smoothiebar. Op deze manier kunnen onze bartenders een grote(re) hoeveelheid smoothies maken vanachter de bar dan dat er getrapt worden op de shake fiets.

Een shake fiets huren op jouw locatie