smoothies

Smoothies op events

Waarom verse smoothies op evenementen zo populair zijn? Omdat smoothies heerlijk smaken, super gezond zijn en door de verschillende kleuren ook nog eens erg feestelijk zijn. De smoothie is daarom het perfecte gezonde drankje wanneer er iets gevierd mag worden!

Voor welke evenementen zijn smoothies geschikt?

Openingen, productlanceringen, bedankjes, verjaardagen en eigenlijk alle andere gelegenheden waarbij iets gevierd mag worden. Door de mobiele smoothiebar of smoothiefiets te beplakken met jouw logo of boodschap zien je gasten altijd wie hen op deze lekkere drankjes trakteert en met welke reden. De smoothies kunnen door jouw gasten besteld worden aan de smoothiebar of wij kunnen ze bijvoorbeeld uitserveren tijdens een ontvangstmoment.

Smoothies op de beurs stand 

Op iedere beursstand is wel koffie te verkrijgen. Maar dat geldt niet voor een gezond drankje. Val daarom op door een bartender verse gezonde smoothies te laten maken op jouw beursstand of congres deelname. 

Duurzaam en gezond

Gezond eten en drinken staat bij steeds meer mensen hoog in het vaandel. Speel in op deze trend en laat zien dat je om de gezondheid van je gasten geeft door ze te trakteren op gezonde smoothies. Onze vers gemaakte smoothies zitten barstensvol de lekkerste groente en fruit waardoor de smoothies louter positieve effecten op jouw gasten hebben. Vergeet daarom het ouderwetse stuk taart en trakteer je gasten op een verse en bovendien duurzame smoothie!

Smoothies op feesten

Wist je dat wij al op meer da 1000 feesten smoothies hebben gemaakt? Met onze scherpe tarieven is er voor ieder budget een oplossing! Wij adviseren je graag.

Tip: Plaats onze shakefiets naast de smoothiebar. Door te fietsen kunnen jouw gasten hun eigen smoothie maken!