• Meer dan 15 jaar ervaring
  • + 10.000 tevreden klanten
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Ontvang je offerte binnen 24 uur

Worden de glazen op elkaar gestapeld?

Vroeger bouwden we onze champagnetorens door coupes op elkaar te stapelen. Hierbij liep de champagne van het ene glas over in het andere glas. Dit klinkt gaaf, maar hier zaten flink wat nadelen aan.

– Een groot aantal glazen was niet te drinken omdat deze tot de rand gevuld waren
– De champagne moest in brede coupes uitgeschonken worden in plaats van flûtes. Hierdoor gingen de aroma’s en de bubbels sneller verloren
– De toren is wel eens ingestort. Daarnaast was het niet mogelijk om de toren te verplaatsen.
– Er verspilde erg veel champagne of prosecco waardoor onnodige kosten gemaakt werden
– Het was altijd knoeien

Champagnetorens 2.0

We pakken het nu helemaal anders aan. Bij beide torens staan de flûtes niet op elkaar gestapeld, maar op glazen plateaus. Hierdoor zien de torens er grandioos uit terwijl we bovenstaande nadelen niet meer ervaren.