Worden de glazen op elkaar gestapeld?

Vroeger bouwden we onze champagnetorens door coupes op elkaar te stapelen. Hierbij liep de champagne van het ene glas over in het andere glas. Dit klinkt gaaf, maar hier zaten flink wat nadelen aan.

– Een groot aantal glazen was niet te drinken omdat deze tot de rand gevuld waren
– De champagne moest in brede coupes uitgeschonken worden in plaats van flûtes. Hierdoor gingen de aroma’s en de bubbels sneller verloren
– De toren is wel eens ingestort. Daarnaast was het niet mogelijk om de toren te verplaatsen.
– Er verspilde erg veel champagne of prosecco waardoor onnodige kosten gemaakt werden
– Het was altijd knoeien

Champagnetorens 2.0

We pakken het nu helemaal anders aan. Bij beide torens staan de flûtes niet op elkaar gestapeld, maar op glazen plateaus. Hierdoor zien de torens er grandioos uit terwijl we bovenstaande nadelen niet meer ervaren.

Moet ik de machine zelf reinigen?

De machine heeft een volledig reinigingsprogramma doorlopen voordat hij bij je geïnstalleerd wordt. Hierdoor kun je de hele dag koffies zetten zonder te reinigen. Aan het einde van de dag kun je met 3 klikken de machines reinigen. Dit gaat volledig automatisch en er hoeft dus niets met de hand schoongemaakt te worden. Gemak dient de mens. ?

Wat kost een zuurstofbar huren?

De prijs van een zuurstofbar huren is afhankelijk van een aantal facturen. Wil je een twee, vier of zes persoons zuurstofbar? En hoe lang wil je dat de zuurstofbar geopend is? Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte op en je ontvangt binnen 24 uur een gratis advies. De zuurstofbar is in te huren vanaf €750,- ex btw.

Wat moet ik zelf doen?

Helemaal niets. Als jij aanwijst waar je ons wilt hebben staan, dan doen wij de rest. Op deze manier kun jij lekker genieten van je evenement, zonder dat je je ergens druk om hoeft te maken.

Is het wel veilig?

Ja 100%. Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit en zijn medisch goedgekeurd. Ziekenhuizen werken met exact dezelfde apparatuur. Daarnaast worden onze materialen met grote regelmaat gereinigd en gecontroleerd waardoor de zuurstofbar compleet veilig en hygiënisch is.

Door geen gebruik te maken van flessen zuurstof maar de aanwezige lucht te filteren met zuurstof concentrators, wordt brandgevaar voorkomen.

Is er begeleiding bij?

Ja. De zuurstofbar wordt altijd begeleid door een gastvrije host of hostess. De host nodigt mensen proactief uit om plaats te nemen aan de zuurstofbar. Daarnaast vertellen we leuke feitjes over zuurstof en leggen we uit hoe de zuurstofbar werkt.

Hoeveel mensen kan je ermee vermaken?

De zuurstofbar kan onbeperkt gebruikt worden in de tijd dat hij op jouw locatie staat. Er kunnen per uur wel 150 gasten plaatsnemen aan een zes persoons zuurstofbar. Daarnaast trekt de zuurstofbar altijd veel bekijks van mensen die liever eerst even de kat uit de boom kijken. Hierdoor is het bereik van de zuurstofbar veel groter.

Wat zijn de afmetingen van de zuurstofbars?

Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar bestaat uit twee delen van 1 m x 0,82m in transportstand. Alle barmeubels passen door een normale deuropening van 0,85m. De zuurstofbars variëren tussen de 1m en 3m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke bar het meest geschikt is.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 3m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

Hoe lang duurt een zuurstofsessie?

Wij laten de duur van een sessie vaak afhangen van hoe druk het is. Staat er een rij met wachtende mensen, dan verkorten we een sessie. Is het nog rustig, dan laten we je gasten langer genieten. Een zuurstofsessie duurt minimaal 2 minuten en maximaal 10 minuten.