Vacature sales medewerker

Wij zijn Bar Company, aangenaam. Een jong, snelgroeiend bedrijf in de evenementenbranche en we zijn op zoek naar uitbreiding van ons kantoorteam in de vorm van een sales topper.

Uren en salaris

40 uur in de week, marktconform salaris

Functieomschrijving

Als sales medewerker houd jij je voornamelijk bezig met het optimaal beantwoorden van offerteaanvragen (telefonisch en per mail). Je laat geen verkoopkans onbenut, adviseert onze klanten en stelt passende offertes op. Jouw doel is om van iedere offerteaanvraag een opdracht te maken. Je krijgt je eigen klanten portefeuille die je ook onderhoudt. Daarnaast draag je zorg voor het inplannen van onze medewerkers op de meer dan vijfhonderd evenementen die we jaarlijks uitvoeren.

Functie-eisen

Ben jij..
– Minimaal 21 jaar oud
– Woonachtig in regio Nijmegen
– Flexibel, een teamspeler, secuur, overtuigend en pas je in een vlot jong team

En heb jij..
– Uitstekende beheersing van Nederlands taal in woord en geschrift
– Minimaal een jaar relevante werkervaring
– Rijbewijs B
– Pre: Photoshopskills

Dan kan dit wel eens dé baan voor jou zijn.

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een ambitieus, jong en snel groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Ons kantoorteam bestaat uit vier enthousiaste collega’s met daarnaast bijna veertig bartenders die dagelijks vanaf ons kantoor in Nijmegen vertrekken. Je krijgt een goede begeleiding en zult vervolgens zelfstandig werken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor groei en ontwikkeling binnen je functie. Geen dag zal hetzelfde zijn op je nieuwe werkplek.

Je ontvangt een lunchvergoeding, vakantietijd en -dagen, pensioenopbouw en een blitse laptop.

Over Bar Company

Het hart van ons bedrijf bestaat uit een team van veertig enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op evenementen. Onze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. Ze reizen meer dan vijfhonderd keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste (bedrijfs)feesten, beurzen en evenementen.

Op ons kantoor in Nijmegen zit een team van vier medewerkers klaar om onze klanten te adviseren en te bedienen. Gemiste oproepen worden binnen tien minuten teruggebeld en aangevraagde offertes binnen 24 uur verstuurd. Tenzij we aan het tafeltennissen zijn. Dan duurt het een kwartiertje langer.

Ons assortiment bestaat uit zeven verschillende concepten en een loods vol met de mooiste bars en producten. Door deze diversiteit kunnen wij onze opdrachtgevers altijd voorzien van het concept dat exact aansluit bij hun wensen of doelstelling. Ondanks dat ons assortiment breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze medewerkers allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

Wij richten onze diensten op markt van zakelijke evenementen. Deze markt is groot en varieert van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Ondanks dat onze klanten daardoor lastig in één markt te vangen zijn, hebben zij allemaal dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!

Reageren

De functie is per direct beschikbaar. Mail jouw motivatie en C.V. naar tim@barcompany.nl