Een volautomaat koffiemachine huren

Een volautomaat koffiemachine huren voor op jouw kantoor of evenement doe je natuuuurlijk bij Bar Company.

Waarom een volautomaat koffiemachine huren?

De koffiemachine op je kantoor is kapot. Je gaat exposeren op een beurs of congres. Je organiseert een evenement voor je collega’s of klant. Wat de reden ook is, je wilt goede koffie schenken en dus heb je een betrouwbare koffiemachine nodig. Eentje die op een hoog tempo koffies kan maken en waarvoor alleen een stroompuntje nodig is. Gelukkig zijn deze machines te koop, alleen zijn ze erg duur. Huren is daarom een goed alternatief.

Waarom een volautomaat koffiemachine huren bij Bar Company?

Een volautomaat koffiemachine is een machine die volledig automatisch te werk gaat. Je zet een kopje of beker onder de automaat en met één druk op de knop zet je de lekkerste koffies. Hierbij gaat het van een eenvoudige café crème tot cappuccino’s, espresso’s, latte machiatto’s en zelfs chocolademelk.
De volautomaat die verkrijgbaar is bij Bar Company is de WMF 1400. Dit is een professionele machine die heel eenvoudig te bedienen is. Naast de machine leveren wij indien gewenst ook alle koffie, koffiemelk, suiker, roerstaafjes en koffiebekers. De koffiemachine wordt altijd door ons afgeleverd, aangesloten en weer opgehaald. Je hebt dus totaal geen omkijken of zorgen over de koffiemachine. Naast de koffiemachine wordt ook altijd een verwarmingsmeubel meegeleverd, met dit meubel worden de kopjes alvast voorverwarmd.

Volautomaat koffiemachine huren

De WMF 1400 koffiemachine, de LED – verlichting is in alle kleuren in te stellen.

De volautomaat koffiemachine kan op je eigen balie of bar geplaatst worden maar het is ook mogelijk om een mobiele koffiebar te huren.

Interesse of meer willen weten over onze scherpe huurtarieven? Neem contact met ons op via het contactformulier, tel. 024 3572761 of info@barcompany.nl. We helpen je graag!