• Meer dan 15 jaar ervaring
 • + 10.000 tevreden klanten
 • Uitgebreid persoonlijk advies
 • Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Champagnetoren huren

Champagnetoren huren

Waarom een champagnetoren huren? Omdat het meest feestelijke drankje ook een feestelijke presentatie verdient.

We hebben twee unieke champagnetorens laten maken. Lees snel verder.

Champagnetoren huren - Bar Company

Waarom een champagnetoren huren?

Wanneer je iets te vieren hebt, dan mag een goed glas bubbels eigenlijk niet ontbreken. Er bestaat namelijk geen feestelijker drankje dan champagne of prosecco. Door een champagnetoren te huren maak je jouw bruiloft, gala of bedrijfsfeest onvergetelijk!

Ontvang je gasten op een spectaculaire wijze of maak van het proost-moment een unieke ervaring. Wij garanderen dat onze toren voor het wauw-effect gaat zorgen op jouw evenement.

Champagne fontein huren | Bar Company
Wij regelen alles
Wij regelen alles

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opbouwen
Opbouwen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Altijd voorbereid
Altijd voorbereid

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opruimen
Opruimen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Is een champagnetoren geschikt voor mijn feest?

Een champagnetoren huren is een goed idee wanneer er iets gevierd mag worden. De champagnetorens worden het meest ingezet bij het ontvangstmoment van de gasten. Je zult zien dat het onmogelijk is voor mensen om de aantrekkingskracht van de toren te weerstaan. Tientallen, honderden en soms duizenden flûtes met drank staan klaar voor het pakken. Het is de ultieme luxe.

Onze knappe champagnedames en -heren maken het plaatje helemaal af. Wanneer zij op een enthousiaste manier vriendelijk vragen of je een glas wilt, is nee zeggen vrijwel onmogelijk.

Wil je dus een bijzonder en onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is de champagnetoren iets voor jou. Welke toren het meest geschikt is voor jouw feest, lees je onderaan deze pagina.

Kies uit twee modellen champagnetorens

1. Premium Champagnetoren

Deze champagnetoren is geschikt voor feesten tot 500 gasten. Er passen zo’n 350 flûtes op de toren. De Premium Champagnetoren staat op wielen en kan naar binnen gereden worden voor de ultieme verrassing. Lees meer over de: 

2. Grand Tower Deluxe

Deze champagnetoren is het grootste champagnemeubel ter wereld! We plaatsen er met gemak 1.500 flûtes op. De grootte van deze toren laat monden open vallen. Lees meer over de:

Veelgestelde vragen

Vroeger bouwden we onze champagnetorens door coupes op elkaar te stapelen. Hierbij liep de champagne van het ene glas over in het andere glas. Dit klinkt gaaf, maar hier zaten flink wat nadelen aan.

– Een groot aantal glazen was niet te drinken omdat deze tot de rand gevuld waren
– De champagne moest in brede coupes uitgeschonken worden in plaats van flûtes. Hierdoor gingen de aroma’s en de bubbels sneller verloren
– De toren is wel eens ingestort. Daarnaast was het niet mogelijk om de toren te verplaatsen.
– Er verspilde erg veel champagne of prosecco waardoor onnodige kosten gemaakt werden
– Het was altijd knoeien

Champagnetorens 2.0

We pakken het nu helemaal anders aan. Bij beide torens staan de flûtes niet op elkaar gestapeld, maar op glazen plateaus. Hierdoor zien de torens er grandioos uit terwijl we bovenstaande nadelen niet meer ervaren.

Ja, wij bieden twee soorten champagnetorens aan:

 1. De Premium champagnetoren (tot 500 gasten, verrijdbaar)
 2. De Grand Tower Deluxe (grootste toren van Europa)

Wij willen je volledig ontzorgen en een garandeert succes maken van het champagne-moment. Dat kan alleen met een heerlijke wijn, die op het juiste moment op de juiste temperatuur geserveerd wordt. En omdat wij onze mousserende wijnen per pallet inkopen, kunnen we vlijmscherpe tarieven hanteren. Vandaar dat we graag de drank voor je verzorgen. Wil je toch zelf de (gekoelde) drank verzorgen? Dan kan dat tegen een kleine ‘kurkengeld’-opslag per flûte.

Ja, dit maakt de toren ideaal voor marketing doeleinden. Lees meer.

Ja, de champagnetorens worden op jouw locatie opgebouwd. De losse onderdelen passen door een normale deuropening. Hierdoor is vrijwel iedere locatie geschikt.

De Premium champagnetoren wel, de Grand Tower Deluxe niet. Let wel op dat de vloer volledig egaal moet zijn om de toren te kunnen rollen en dat de toren opgebouwd niet door een normale deurpost past.

 • Premium Champagnetoren: 350 flutes
 • Grand Tower Deluxe: 1.500 flutes

We vullen de champagnetorens continu aan, zodat we meer gasten kunnen voorzien van bubbels dan dat er flûtes op de toren passen.

Premium Champagnetoren: 1,2 meter diameter, 2,2 meter hoog

Grand Tower Deluxe: 2 meter diameter, 3 meter hoog

Nee, hier zijn we jaren geleden mee gestopt. Met onze nieuwe torens is verspilling van drank, knoeien en de kans op instorten voorgoed verleden tijd. De flûtes staan namelijk op doorzichtige plateau’s in plaats van op elkaar.

Wanneer je bij Bar Company huurt dan huur je bij de bron. Er zijn namelijk veel websites die onze champagnetorens ‘resellen’. Wanneer je bij hen een champagnetoren inhuurt, kom je dus vaak uiteindelijk weer bij ons terecht. Waarom er veel sites naar onze verwijzen?

 • Wij zijn in Nederland begonnen met verhuren van champagnetorens
 • Wij zijn de enige met torens in meerdere formaten
 • Wij beschikken over de grootste champagnetoren van Europa
 • Onze torens zijn speciaal voor ons ontworpen. Hierdoor zijn er geen tweede van

De prijs van een champagnetoren huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het type drank, het aantal glazen en het aantal uur dat je de champagnetoren wilt hebben staan. Om deze reden sturen we je graag een voorstel. Vraag daarom een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een gratis advies met vrijblijvende prijsvoorstel. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en huur je de optimale toren voor jouw feest. Onze champagnetorens zijn in te huren vanaf €550,- ex btw. volledig verzorgd.

Ja! In 75% van de gevallen wordt de champagnetoren ingezet om gasten welkom te heten. Onze knappe champagneheren en -dames ontvangen jouw gasten op een unieke en hartelijke manier Met een champagnetoren genieten jouw gasten van een VIP ontvangst en wordt direct duidelijk dat het een hele bijzondere avond wordt.

De champagnetorens worden altijd ingeschonken en uitgeserveerd door chique champagne hosts en champagne hostesses. De heren dragen nette leren schoenen, wit overhemd en een zwarte pantalon, zwart gilet en zwarte dunne das. De dames dragen een zwart jurkje. Uiteraard kunnen zij andere kleding dragen indien gewenst.

Ondanks het woord ‘champagne’toren schenken wij in 90% van de gevallen prosecco. Onze huis prosecco is een van de beste Italiaanse mousserende wijnen die van de proseccodruif gemaakt wordt. De wijn heeft een zeer goede balans en is niet te zwaar. Daarnaast bevat onze huis prosecco veel bubbels. Hierdoor blijft de prosecco langer bubbelen. Fijn dus wanneer de flûtes een tijdje op de toren dienen te staan.

Ja, zo stellen we de kleur van de verlichting vaak af op een bedrijfslogo.

Helemaal niets. Als je ons laat zien waar je de toren wilt hebben staan, dan doen wij de rest. Op die manier kun jij optimaal genieten van je eigen evenement. Lekker toch?

Geen antwoord gevonden op je vragen?

Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 088 20 35 100