Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Champagnetoren huren

Champagnetoren huren

Het feestelijkste drankje verdient een feestelijke presentatie! Daarom kan je bij Bar Company een champagnetoren huren, om jouw feest naar het hoogste niveau te tillen. Wij verhuren twee unieke champagnetorens, waar we je graag kennis mee laten maken. Lees dus snel verder!

Champagnetoren huren - Bar Company

“ We zochtend een bijzonder luxe en gastvrij ontvangst van onze gasten. Met jullie champagnetoren is dit gelukt!“

Champagne fontein huren | Bar Company

Proost met een unieke champagne toren

Wanneer je iets te vieren hebt, dan mag een goed glas bubbels eigenlijk niet ontbreken. Door een champagne toren te huren maak je jouw bruiloft, gala of bedrijfsfeest onvergetelijk!

 • Volledig verzorgd, inclusief hosts/hostesses
 • Voor tientallende tot duizendende gasten
 • Wij beschikken over de grootste champagnetoren van Europa!
 • Op iedere locatie in Nederland te boeken

Een echt wauw-effect met een champagnetoren

De champagnetorens worden het meest ingezet bij het ontvangstmoment van de gasten. Je zult zien dat het onmogelijk is voor de mensen om de aantrekkingskracht van de toren te weerstaan. Onze knappe champagnedames en -heren maken het plaatje helemaal af. Wanneer zij op een enthousiaste manier vriendelijk vragen of je een glas wilt, kan het feest echt beginnen.

Ontvang je gasten op een spectaculaire wijze of maak van het proost-moment een unieke ervaring. Wij garanderen dat onze toren voor het wauw-effect gaat zorgen op jouw evenement.

cocktail workshop boeken op locatie

Waarom een champagnetoren huren?

Een glas bubbels is het meest feestelijke drankje dat er bestaat. Daarom mag een champagnetoren eigenlijk niet ontbreken op ieder evenement waar er iets gevierd mag worden. En omdat we de toren met iedere soort drank kunnen vullen, is er voor ieder budget en smaak de optimale toren. Of je nu kiest voor champagne, prosecco of een andere drank, onze toren kan met alle soorten drank gevuld worden. Tientallen, honderden en soms duizenden flûtes met drank staan klaar voor het pakken. Het is de ultieme luxe.

We zouden de vraag daarom beter kunnen omdraaien. Op welk feest zou een champagnetoren niet leuk zijn? We moeten je het antwoord schuldig blijven.

Voor welk soort feesten is het huren van een champagnetoren geschikt?

In de afgelopen tien jaar hebben we op honderden feesten champagnetorens mogen verzorgen. We worden met grote regelmaat ingehuurd door evenementenbureaus en -locaties. Maar de meeste aanvragen komen rechtstreeks van bedrijven en particulieren.

Wij zorgen er graag voor dat een champagnetoren een toevoeging is aan elk type feest en evenement. Over het algemeen zijn de type evenementen in drieën op te delen:

Wil je dus een bijzonder en onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is de champagnetoren iets voor jou.

Bij Bar Company heb je de keuze uit twee modellen champagnetorens

Premium Champagnetoren

Deze champagnetoren is geschikt voor feesten tot 500 gasten. Er passen zo’n 350 flûtes op de toren. De Premium Champagnetoren staat op wielen en kan naar binnen gereden worden voor de ultieme verrassing. Lees meer over de: 

Premium champagnetoren op locatie

Grand Tower Deluxe

Deze champagnetoren is het grootste champagnemeubel ter wereld! We plaatsen er met gemak 1.500 flûtes op. De grootte van deze toren laat monden open vallen. Lees meer over de:

Grand Tower Deluxe champagnetoren

Een champagnetoren van Bar Company

Wist je dat wij in Nederland de eersten waren die zijn begonnen met het verhuren van champagnetorens? En dat wij de enige zijn met torens in meerdere formaten? We kunnen dus oprecht zeggen dat we ondertussen experts zijn in champagne op feesten!

Champagne feest

Proost op een onvergetelijk champagne feest met een spectaculaire champagnetoren! Of je nu een intiem feestje geeft of juist groots wilt uitpakken, elk feest kan een bijzonder en onvergetelijke champagne party worden met een champagnetoren. Wil je dus een feest waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is champagne op je feest iets voor jou.

Veelgestelde vragen

Vroeger bouwden we onze champagnetorens door coupes op elkaar te stapelen. Hierbij liep de champagne van het ene glas over in het andere glas. Dit klinkt gaaf, maar hier zaten flink wat nadelen aan.

– Een groot aantal glazen was niet te drinken omdat deze tot de rand gevuld waren
– De champagne moest in brede coupes uitgeschonken worden in plaats van flûtes. Hierdoor gingen de aroma’s en de bubbels sneller verloren
– De toren is wel eens ingestort. Daarnaast was het niet mogelijk om de toren te verplaatsen.
– Er verspilde erg veel champagne of prosecco waardoor onnodige kosten gemaakt werden
– Het was altijd knoeien

Champagnetorens 2.0

We pakken het nu helemaal anders aan. Bij beide torens staan de flûtes niet op elkaar gestapeld, maar op glazen plateaus. Hierdoor zien de torens er grandioos uit terwijl we bovenstaande nadelen niet meer ervaren.

Ja, wij bieden twee soorten champagnetorens aan:

 1. De Premium champagnetoren (tot 500 gasten, verrijdbaar)
 2. De Grand Tower Deluxe (grootste toren van Europa)

Wij willen je volledig ontzorgen en een garandeert succes maken van het champagne-moment. Dat kan alleen met een heerlijke wijn, die op het juiste moment op de juiste temperatuur geserveerd wordt. En omdat wij onze mousserende wijnen per pallet inkopen, kunnen we vlijmscherpe tarieven hanteren. Vandaar dat we graag de drank voor je verzorgen. Wil je toch zelf de (gekoelde) drank verzorgen? Dan kan dat tegen een kleine ‘kurkengeld’-opslag per flûte.

Ja, dit maakt de toren ideaal voor marketing doeleinden. Lees meer over een champagnetoren voor reclame, marketing en promotie.

Ja, de champagnetorens worden op jouw locatie opgebouwd. De losse onderdelen passen door een normale deuropening. Hierdoor is vrijwel iedere locatie geschikt.

De Premium champagnetoren wel, de Grand Tower Deluxe niet. Let wel op dat de vloer volledig egaal moet zijn om de toren te kunnen rollen en dat de toren opgebouwd niet door een normale deurpost past.

 • Premium Champagnetoren: 350 flutes
 • Grand Tower Deluxe: 1.500 flutes

We vullen de champagnetorens continu aan, zodat we meer gasten kunnen voorzien van bubbels dan dat er flûtes op de toren passen.

Premium Champagnetoren: 1,2 meter diameter, 2,2 meter hoog

Grand Tower Deluxe: 2 meter diameter, 3 meter hoog

Nee, hier zijn we jaren geleden mee gestopt. Met onze nieuwe torens is verspilling van drank, knoeien en de kans op instorten voorgoed verleden tijd. De flûtes staan namelijk op doorzichtige plateau’s in plaats van op elkaar.

Wanneer je bij Bar Company huurt dan huur je bij de bron. Er zijn namelijk veel websites die onze champagnetorens ‘resellen’. Wanneer je bij hen een champagnetoren inhuurt, kom je dus vaak uiteindelijk weer bij ons terecht. Waarom er veel sites naar onze verwijzen?

 • Wij zijn in Nederland begonnen met verhuren van champagnetorens
 • Wij zijn de enige met torens in meerdere formaten
 • Wij beschikken over de grootste champagnetoren van Europa
 • Onze torens zijn speciaal voor ons ontworpen. Hierdoor zijn er geen tweede van

De prijs van een champagnetoren huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het type drank, het aantal glazen en het aantal uur dat je de champagnetoren wilt hebben staan. Om deze reden sturen we je graag een voorstel. Vraag daarom een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een gratis advies met vrijblijvende prijsvoorstel. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en huur je de optimale toren voor jouw feest. Onze champagnetorens zijn in te huren vanaf €700,- ex btw. volledig verzorgd.

Ja! In 75% van de gevallen wordt de champagnetoren ingezet om gasten welkom te heten. Onze knappe champagneheren en -dames ontvangen jouw gasten op een unieke en hartelijke manier Met een champagnetoren genieten jouw gasten van een VIP ontvangst en wordt direct duidelijk dat het een hele bijzondere avond wordt.

De champagnetorens worden altijd ingeschonken en uitgeserveerd door chique champagne hosts en champagne hostesses. De heren dragen nette leren schoenen, wit overhemd en een zwarte pantalon, zwart gilet en zwarte dunne das. De dames dragen een zwart jurkje. Uiteraard kunnen zij andere kleding dragen indien gewenst.

Ondanks het woord ‘champagne’toren schenken wij in 90% van de gevallen prosecco. Onze huis prosecco is een van de beste Italiaanse mousserende wijnen die van de proseccodruif gemaakt wordt. De wijn heeft een zeer goede balans en is niet te zwaar. Daarnaast bevat onze huis prosecco veel bubbels. Hierdoor blijft de prosecco langer bubbelen. Fijn dus wanneer de flûtes een tijdje op de toren dienen te staan.

Ja, zo stellen we de kleur van de verlichting vaak af op een bedrijfslogo.

Helemaal niets. Als je ons laat zien waar je de toren wilt hebben staan, dan doen wij de rest. Op die manier kun jij optimaal genieten van je eigen evenement. Lekker toch?

Neem contact op voor meer informatie over cocktail workshop op locatie
Heb je nog vragen over een champagne toren?

We helpen je graag. Neem contact met ons op en ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!

Wat zeggen onze klanten over onze champagnetorens

Fijn dat jullie champagnedames actief op de gasten af stapten. #hospitality

Het ontvangstmoment is altijd zo’n dingetje. Maar dankzij de champagnetoren was het een van de hoogtepunten van de avond.

De toren heeft indruk gemaakt! Veel van de aanwezigen hebben foto’s gemaakt van de champagnetoren en op Instagram gezet.