Bartender inhuren

Je geeft een feest en het lijkt je leuk om je gasten te verwennen met cocktails. Goed idee! Alleen is het shaken van de perfecte cocktail niet eenvoudig. En eigenlijk wil je hier ook niet de hele avond druk mee zijn. Huur daarom een bartender in!

Wat zijn de voordelen van een bartender inhuren?

Omdat onze bartenders een echte passie voor cocktails hebben, shaken ze met plezier de lekkerste cocktails. Je bent hierdoor verzekerd van de beste cocktails die gegarandeerd in de smaak vallen bij je gasten. Maar het blijft niet alleen bij cocktails shaken. Onze bartenders kunnen indien gewenst ook biertjes tappen en drankjes inschenken. Ze zijn hierdoor meer dan alleen cocktailmakers. Wij zien onszelf als gastheer op jouw feest waarbij de bar onze verantwoordelijkheid is. Hierdoor heb je nergens meer omkijken naar en wordt alles top geregeld door een professional.

cocktails op locatie

Wat is inclusief bij het inhuren van een bartender?

Wanneer je een bartender inhuurt bij Bar Company dan komt er altijd een enthousiaste en representatieve cocktailmaker naar jouw feest toe. Je kunt bij ons alleen een bartender inhuren, maar we kunnen ook meer voor je betekenen. Denk hierbij aan:

  • Alle benodigde dranken, glaswerk, ijs en garneringen om de cocktails mee te shaken
  • Een mobiele cocktailbar, indien je niet zelf over een barmeubel beschikt

bartender inhuren voor je feest doe je bij Bar Company

Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar en zorgen wij ervoor dat jouw gasten het aan niets zal ontbreken.

Bacardi cocktail bar

Benieuwd naar wat een cocktailmaker op jouw feest kost? We sturen je graag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Vraag er dus nu een aan!