Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Bartender inhuren

Een bartender inhuren voor jouw feest? Goed idee! Onze professionele cocktail barmannen shaken jouw feest naar het volgende niveau.

Onze barmannen hebben op al meer dan 5.000 geslaagde feesten heerlijke cocktails gemaakt!

Huur daarom een cocktail bartender in en maak van jouw feest eentje die jij en jouw gasten niet snel vergeten!


cocktail barman inhuren op je feest - Bar Company

Wat zijn de voordelen van een bartender inhuren?

Omdat onze bartenders een echte passie voor cocktails hebben, shaken ze met plezier de lekkerste cocktails. En dit plezier stralen ze uit naar jouw gasten. Je bent hierdoor verzekerd van de beste cocktails maar ook van unieke entertainment.

Cocktail bartender inhuren | Bar Company

Maar het blijft niet alleen bij cocktails shaken. Onze bartenders kunnen indien gewenst ook de beste biertjes tappen en de lekkerste andere drankjes inschenken. Ze zijn hierdoor meer dan alleen cocktail barmannen. Wij zien onszelf als gastheer op jouw feest waarbij de bar ons domein is. Wanneer je dus een bartender inhuurt heb je nergens meer omkijken naar en wordt alles top voor je geregeld door een professional.

Cocktail barman inhuren | Bar Company
Bartender inhuren | Bar Company

Wat is inclusief bij het inhuren van een bartender?

Wanneer je een bartender inhuurt bij Bar Company dan komt er altijd een enthousiaste en representatieve cocktail barman. We nemen alle cocktail-tools mee die we nodig hebben. Jij hoeft dus alleen voor het glaswerk, ijs en de ingrediënten te zorgen.

Schenk je jezelf een volledig ontzorgde avond? Huur dan een volledig verzorgde cocktailbar! Dit omvat een luxe mobiele cocktailbar en alle benodigde dranken, glaswerk, ijs en garneringen. Cocktail catering op en top dus. Wanneer wij de cocktails shaken, kan jij onbezorgd shaken op de dansvloer. We ontzorgen volledig zodat jij nergens meer omkijken naar hebt. Jij en je gasten kunnen genieten van het feest en de heerlijke drankjes!

Cocktail bartender inhuren | Bar Company


Wat kost een bartender inhuren?

De prijs van een bartender inhuren bedraagt € 32,50 per uur in combinatie met een cocktailbar en de cocktails. Hier komt nog een bedrag aan transportkosten bij. Wil je alleen een bartender inhuren? Dan is het tarief afhankelijk van de drukte op jouw gewenste dag. Benieuwd hoeveel het kost om een cocktail barman in te huren voor jouw feest? We sturen je graag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.