• Meer dan 15 jaar ervaring
  • + 10.000 tevreden klanten
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Ontvang je offerte binnen 24 uur

Bartender inhuren

Waarom een bartender inhuren? Omdat deze professionele cocktail barmannen jouw feest naar het volgende niveau brengen! Huur daarom een bartender in en maak jouw feestavond onvergetelijk!


Wat zijn de voordelen van een bartender inhuren?

Omdat onze bartenders een echte passie voor cocktails hebben, shaken ze met plezier de lekkerste cocktails. En dit plezier stralen ze af op jouw gasten. Je bent hierdoor verzekerd van de beste cocktails maar ook van een stukje entertainment.

Cocktail bartender inhuren | Bar Company

Maar het blijft niet alleen bij cocktails shaken. Onze bartenders kunnen indien gewenst ook biertjes tappen en drankjes inschenken. Ze zijn hierdoor meer dan alleen cocktailmakers. Wij zien onszelf als gastheer op jouw feest waarbij de bar onze verantwoordelijkheid is. Wanneer je dus een bartender inhuurt heb je nergens meer omkijken naar en wordt alles top voor je geregeld door een professional.

Bartender inhuren | Bar Company

Wat is inclusief bij het inhuren van een bartender?

Wanneer je een bartender inhuurt bij Bar Company dan komt er altijd een enthousiaste en representatieve cocktail barman. We nemen alle tools mee die we nodig hebben. Jij hoeft dus alleen voor de ingrediënten te zorgen. De meeste feestvierders hebben hier echter geen zin in. Je wil immers ontzorgd worden zodat jij kan genieten van je eigen feest. Je kunt daarom ook een volledig verzorgde cocktail catering bij ons inhuren. Dit omvat onder andere een luxe mobiele cocktailbar en alle benodigde dranken, glaswerk, ijs en garneringen om de cocktails mee te shaken.

cocktail barman inhuren | Bar Company

Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar en zorgen wij ervoor dat jouw gasten het aan niets zal ontbreken.

cocktail maker inhuren | Bar Company

Wat kost een bartender inhuren?

De prijs van een bartender inhuren bedraagt € 29,50 per uur. Hier komt nog een klein bedrag aan transportkosten bij. Benieuwd naar wat een cocktail barman op jouw feest kost? We sturen je graag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Vraag er dus nu een aan!