Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Koffie Duurzame koffie

Duurzame en eerlijke Specialty Coffee

Wanneer je een barista met koffiebar inhuurt, dan wil je iets bijzonders. Anders had je wel gewoon een zak koffie in de supermarkt kunnen kopen toch? Daarom schenken wij een hele bijzondere specialty coffee die niet in de winkels verkrijgbaar is.

Maar we gaan verder dan alleen goede koffie. Wij proberen namelijk op alle mogelijke fronten te verduurzamen. Zo wekken we onze eigen energie op, gebruiken we geen plastic en hebben we bijna geen waste. En omdat wij jaarlijks een enorme hoeveelheid kopjes koffie maken, vinden wij het heel belangrijk dat onze koffie niet alleen ongekend lekker smaakt, maar ook duurzaam en eerlijk verbouwd wordt. Zowel voor het milieu als voor de koffieboeren.

Op die manier smaakt een kopje koffie van onze barista nog lekkerder!

“ Duurzame koffie? Hij was toch echt zo op“

Waar kan ik de BC specialty coffee blend kopen?

Wij krijgen vaak de vraag van mensen waar ze onze koffie kunnen kopen en welke boon wij gebruiken. Het antwoord: onze koffie is nergens te koop. Wij hebben namelijk samen met Brinks Coffee Roasters een eigen specialty koffieblend ontwikkeld. Deze koffie wordt speciaal voor ons gebrand en is een combinatie van drie verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras.

Specialty coffee van Bar Company

Duurzame koffie met eerlijke koffieprijs 

De koffieboeren waar wij mee werken gebruiken geen giftige bestrijdingsmiddelen, daar deze zeer slecht zijn voor het milieu. Boeren die dit wel doen kunnen niet meer terug. Ze raken namelijk afhankelijk van deze bestrijdingsmiddelen omdat de gewassen niet meer zonder kunnen. Onze koffiebrander Brinks staat voor eerlijke prijzen. Alle koffieboeren zijn persoonlijk bezocht en er vindt nog steeds nauw contact plaats. De boeren worden op de hoogte gehouden van de prijzen op de beurs waardoor ze weten wat een eerlijke prijs is om hun koffie voor te verkopen.

Duurzame koffiebar met duurzame koffie op locatie

Lees meer

Lees meer over het inhuren van barista’s, de mobiele koffiebars en koffie op locatie. Of bekijk aantal foto’s van onze koffiebars op locatie.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!