Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Zuurstofbar huren De werking van de zuurstofbar

De werking van de zuurstofbar

Hoe voel je je na een sessie?
Nee je stuitert niet de kamer door en je wordt ook niet high. Wij vergelijken een sessie aan de zuurstofbar met het gevoel wanneer je net een lange wandeling door het bos hebt gemaakt. Anderen vergelijken het met het drinken van een Red Bull, alleen dan gezond.

“ Relax and Recharge “

Wat doet zuurstof?

Door vervuilde lucht krijgen mensen tegenwoordig minder zuurstof binnen dan goed voor hen is. Door een sessie van 12 minuten aan de zuurstofbar krijgt het lichaam 90% zuurstof binnen waar deze normaal 23% is. Door deze toename worden de longen gezuiverd, het lichaam hersteld en zullen jouw gasten zich heerlijk fit voelen. Niet voor niets gebruiken topatleten zoals Sven Kramer allemaal zuurstof na zware inspanningen om snel te herstellen. Maar naast de lichamelijke voordelen zal ook het concentratievermogen toenemen. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder geschikt om in te zetten op beurzen en congressen.

Veiligheid

Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit en zijn medisch goedgekeurd. Ziekenhuizen werken met exact dezelfde apparatuur. Daarnaast worden onze materialen met grote regelmaat gereinigd en gecontroleerd waardoor de zuurstofbar compleet veilig en hygiënisch is. Door geen gebruik te maken van flessen zuurstof maar de aanwezige lucht te filteren met zuurstofconcentrators, wordt brandgevaar voorkomen.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!