Team Bar Company

Marktleider in Nederland

Team van 100 cocktailshakers, barista's en bartenders

Het (ongevraagde) stapje extra

Team Bar Company

TEAM BAR COMPANY

Wie krijg je aan de telefoon? Lees meer over:

 

Bar Company is een hecht team van honderd enthousiastelingen. We hebben allemaal een passie voor smaak en werken op feesten en evenementen. Onze barista’s, cocktailshakers en barmedewerkers hebben ontelbare vlieguren gemaakt achter de bars en worden structureel getraind in onze BarCademy. 

We worden meer dan 2.500 keer per jaar ingehuurd door klanten in heel Nederland. Daarnaast werken we voor vrijwel alle evenementenbureaus in Nederland. We doen wat we leuk vinden, op een duurzame manier, en maken hier mensen mee blij. Een mooiere baan bestaat er voor ons dus simpelweg niet!

Voor ieder event een gaaf concept

Wij willen iedereen van dienst zijn die een feest of evenement organiseert. Daarom hebben we zes verschillende concepten met producten waar we zelf 200% enthousiast van worden. Ondanks dat ons assortiment breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze medewerkers allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

Wat maakt ons bijzonder?

Om zorgeloos te kunnen genieten van jouw feest of event heb je een ervaren partij nodig die er 100% gegarandeerd een succes van maakt. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen.

Met meer dan 2.500 evenementen per jaar zijn we trotse marktleider en durven we onze klanten een garantie op succes te geven.

Waar geloven we in?

De kwaliteit van de bar en de drankjes is belangrijk. Maar wij geloven dat onze collega’s het verschil kunnen maken op een feest of evenement. Het aanstekelijke enthousiasme van ons barpersoneel is wat jouw evenement geslaagd maakt. Wij werken op jouw feest, alsof het ons eigen feest is.

Ondanks dat onze klanten lastig in één markt te vangen zijn, hebben zij dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!

Belofte aan jou

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het succes van jouw feest of event.

De kwaliteit van onze producten is redelijk gelijk aan het concurrerende aanbod. Maar waar de concurrentie stopt, bieden wij (veel) meer:

  • Echt enthousiast personeel dat zichtbaar en aanstekelijk plezier heeft.
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel waar geen omkijken naar nodig is
  • Het (ongevraagde) stapje extra

Dit onverwachte beloven we je. Bar Company is precies dat, wat van een evenement een fantastische herinnering maakt.

Regel jij dus een plekje voor ons? Dan doen wij de rest. 

Geef ons een belletje en ontmoet jouw persoonlijke adviseur die je graag helpt met al je vragen. Jouw event moet een daverend succes worden, en samen gaan wij daar voor zorgen!

Kom je ook werken bij Bar Company? Bekijk onze vacatures

Collage barista's en cocktailshakers van Bar Company

Onze bars zijn mooi en de drankjes zijn heel goed.
Maar het échte verschil wordt gemaakt door de enthousiaste collega’s achter de bar.

Bar Company - In good company