Grootste assortiment koffiebars van NL

Inzetbaar op iedere locatie

Meer dan 5.000 uitgevoerde events

Home 9 Koffie catering 9 Koffie op locatie

Écht goede koffie op locatie

Op iedere locatie zijn koffie drinkers aanwezig. Toch is er niet op iedere locatie goede koffie beschikbaar. Schandalig als je het ons vraagt.;). Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe lekker en leuk specialty koffie kan zijn.

Mobiele koffiebar op locatie

Onze mobiele koffiebars passen door een normale deurpost. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel iedere locatie. En wil je dat we buiten staan, dan hebben we een aantal hele gave koffie tuk tuks en driewielers. Lees meer over onze mobiele koffiebars.

Koffie op beursstands en evenementen

Wij maken bijna dagelijks met liefde koffies op zakelijke evenementen zoals congres- & beursstands en bedrijfsfeesten. Schenk je namelijk slechte koffie op dit soort locaties, dan sla je echt een flater. En af en toe mogen we zelf ook de liefde ervaren wanneer we een barista op een bruiloft mogen verzorgen.

Barista op locatie

Je treft onze barista’s niet achter de koffiemachine in lokale koffietentjes. We zouden dit prima kunnen, maar we zijn gek op de afwisseling die evenementen te bieden hebben. Op maandag staan we op een beursstand in de Jaarbeurs, op dinsdag op het kantoor van Marktplaats en op woensdag op een intieme bruiloft in een weiland. Lees meer over onze barista’s op locatie.

Koffiemachine op locatie

Heb je geen behoefte aan een barista of is er geen ruimte voor een koffiebar op jouw locatie? Dan kun je ook alleen een koffiemachine huren. Wij hebben volautomatische koffiemachines of espressomachine’s. Lees meer over een koffiemachine huren.

Bekijk meer foto’s van onze koffiebars op locatie.

Koffie op locatie met een barista van Bar Company

‘BC coffee is like a hug in a mug’

Koffie op locatie met een mobiele koffiebar - Bar Company
Koffie catering met mobiele koffiebar - Bar Company
Koffie op locatie - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!