Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Koffie Écht goede koffie op locatie

Écht goede koffie op locatie

Op iedere locatie zijn koffie drinkers aanwezig. Toch is er niet op iedere locatie goede koffie beschikbaar. Schandalig als je het ons vraagt ;). Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe lekker en leuk specialty koffie kan zijn.

Koffie catering voor evenementen

“ BC coffee is like a hug in a mug“

Barista op de beursstand

Wij maken bijna dagelijks met liefde koffies op congressen en beursstands. Schenk je namelijk slechte koffie op een beursstand, dan sla je echt een flater. Lees meer over het inhuren van een barista op de beursstands.

Koffie op locatie door een barista met koffiebar

Koffie op bedrijfsevenementen

Bijzonder lekkere koffie kan niet ontbreken wanneer er iets gevierd mag worden. Organiseer je een opening, productlancering, viering of personeelsfeest? Lees dan meer over koffie op je bedrijfsfeest.

Barista inhuren op je bruiloft

Af en toe mogen we zelf ook de liefde ervaren wanneer we een barista op een bruiloft mogen verzorgen. Op de mooiste dag van je leven, drink je de lekkerste koffie uit je leven.

Barista op locatie

Je treft onze barista’s niet achter de koffiemachine in lokale koffietentjes. We zouden dit prima kunnen, maar we zijn gek op de afwisseling die evenementen te bieden hebben. Op maandag staan we op een beursstand in de Jaarbeurs, op dinsdag op het kantoor van Marktplaats en op woensdag op een intieme bruiloft in een weiland. Lees meer over onze barista’s op locatie.

Koffie op locatie met barista en koffiebar | Bar Company

Koffiemachine op locatie

Heb je geen behoefte aan een barista of is er geen ruimte voor een koffiebar op jouw locatie? Dan kun je ook alleen een koffiemachine huren. Wij hebben volautomatische koffiemachines of espressomachine’s. Lees meer over een koffiemachine huren.

Bekijk meer foto’s van onze koffiebars op locatie.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!