• Meer dan 15 jaar ervaring
  • + 10.000 tevreden klanten
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Koffie Écht goede koffie op locatie

Écht goede koffie op locatie

Op iedere locatie zijn koffie drinkers aanwezig. Toch is er niet op iedere locatie goede koffie beschikbaar. Schandalig als je het ons vraagt ;). Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe lekker en leuk specialty koffie kan zijn.

Koffie catering voor evenementen

“ BC coffee is like a hug in a mug“

Koffie op verschillende type evenementen

Wij maken bijna dagelijks met liefde koffies op zakelijke evenementen zoals congres- & beursstands en bedrijfsfeesten. Schenk je namelijk slechte koffie op dit soort locaties, dan sla je echt een flater. En af en toe mogen we zelf ook de liefde ervaren wanneer we een barista op een bruiloft mogen verzorgen.

Barista op locatie

Je treft onze barista’s niet achter de koffiemachine in lokale koffietentjes. We zouden dit prima kunnen, maar we zijn gek op de afwisseling die evenementen te bieden hebben. Op maandag staan we op een beursstand in de Jaarbeurs, op dinsdag op het kantoor van Marktplaats en op woensdag op een intieme bruiloft in een weiland. Lees meer over onze barista’s op locatie.

Koffie op locatie met barista en koffiebar | Bar Company

Koffiemachine op locatie

Heb je geen behoefte aan een barista of is er geen ruimte voor een koffiebar op jouw locatie? Dan kun je ook alleen een koffiemachine huren. Wij hebben volautomatische koffiemachines of espressomachine’s. Lees meer over een koffiemachine huren.

Bekijk meer foto’s van onze koffiebars op locatie.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!