Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Koffie Koffiemachines

Koffiemachine huren

Er zijn een aantal bedrijven waar je een koffiemachine kunt huren of leasen. Maar bij de meesten zit je er meteen een flinke periode aan vast of moet je verplicht hun (dure) koffie afnemen.

Niet bij ons. Bij ons huur je koffiemachines vanaf 1 dag. Omdat de vraag naar tijdelijke koffiemachines flink is gestegen, hebben we hier een aparte website voor gemaakt met nog meer informatie:

Wij worden o.a. ingehuurd door:

Tijdelijk een koffiemachine huren

Wil je tijdelijk een koffiemachine huren? Dan zijn we je graag van dienst. Zo is het zelfs mogelijk om een koffiemachine te huren voor 1 dag. We regelen met liefde ook de ingrediënten en bekers voor je, maar je mag dit natuurlijk ook zelf doen. Als je een koffiemachine voor een korte periode wilt huren, maar niet zeker weet welke machine je nodig hebt, adviseren we je graag. Wij hebben gegarandeerd precies de koffiemachine die jij nodig hebt. We maken grofweg onderscheid in twee soorten koffiemachines; halfautomaten en volautomaten.

Bekijk wat Hutten Catering over ons zegt:

Koffiemachine huren voor een evenement

Komen er veel gasten op jouw evenement? Wij verhuren koffiemachines, zodat jij je gasten kan voorzien van heerlijke, verse koffie. We verhuren niet zomaar koffiemachines; we streven ernaar om een breed scala aan cateraars, beurzen en evenementenlocaties te voorzien van hoogwaardige apparatuur. Bovendien zorgen we voor deskundige ondersteuning, installatie en onderhoud, zodat het huren van een koffiemachine een moeiteloze en zorgeloze ervaring is.

Weten waarom partijen graag met ons werken?

We regelen een vast contactpersoon voor jou.
Vast contactpersoon

Je krijgt je eigen vaste contactpersoon bij Bar Company, zodat je altijd weet wie je moet bereiken.

We gaan pas weg als jij tevreden bent.
Flexibele levering

Wij zijn flexibel met leveren en gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent.

We hebben voor elke situatie of locatie een oplossing.
Voor elke locatie

We beschikken over tientallen machines. Zo hebben we voor elke locatie een geschikte machine.

We hebben een storingsdienst.
Storingsdienst

We hebben een storingsdienst die altijd de telefoon opneemt en laten je nooit zitten.

Koffiemachine huren voor een korte periode

Wil je een koffiemachine huren voor een korte periode, maar weet je niet welke machine je moet hebben, dan adviseren we je graag. Wij hebben gegarandeerd precies de koffiemachine die jij nodig hebt. We maken grofweg onderscheid in twee soorten koffiemachines; halfautomaten en volautomaten.

Volautomatische koffiemachine huren

Volautomaat betekent dat de koffiemachine met één druk op de knop koffie maakt. Iedereen kan deze machines dus bedienen en er is geen ervaring voor nodig. Je kunt ze vergelijken met een koffie apparaat bij de luxere tankstations.

Daarom huur je een volautomaat koffiemachine:

 • Ze staan op een handig verrijdbaar meubel
 • Cappuccino’s met verse koffiebonen en melk (geen poedertjes)
 • Ze hebben alleen stroom nodig (standaard 230v stroompuntje)
 • Ze hebben eigen watertanks van 20 liter (geen waterleiding nodig!)
 • Ze zijn geschikt voor zelfbediening door gasten of voor achter je bar
 • Ze komen inclusief ingrediënten en kartonnen bekers, indien gewenst
 • Ze kunnen voorzien worden van jouw logo in het display
 • Ze maken wel 200 koffies per uur!

Met deze professionele koffiemachine, maak je wel 100 koffies, zonder iets te hoeven aanvullen of legen! Met onze koffiemachines maak je dus zonder omkijken en met gemak, de lekkerste koffies, precies op de plek waar jij wilt.

Halfautomatische koffiemachine huren

Een half automaat koffiemachine, ook wel pistonmachine genoemd, wordt bediend door een barista. Deze espressomachine leveren wij gebruiksklaar af met alle benodigdheden. Denk hierbij aan een koffiemolen voor de bonen, melk kannetjes en uitkloplade. Op deze manier kan je meteen beginnen met koffies maken.

Doordat we werken met een waterpomp en watertanks hebben deze machines ook alleen een stroompuntje nodig van 3,5kw, 220v.

Een koffiezetapparaat huren voor 1 dag

Wanneer je een koffiezetapparaat wilt huren dan bepaal je zelf de locatie en de huurtermijn. Wil je dus een koffiemachine huren voor 1 dag, dan is dat geen probleem. Onze koffiezetapparaten worden met name ingehuurd door de volgende type klanten:

 1. Koffiemachines voor beursstands en zakelijke evenementen
 2. Hotels, Café’s en restaurants huren horeca koffiemachines 
 3. Bij bedrijven op kantoor
 4. Koffiemachines voor festivals en publieksevenementen

Veelgestelde vragen

Ja, van een lekker kopje thee, tot een espresso, cappuccino of latte.

De meeste van onze koffiemachines maken 200 koffies per uur. Op ieder meubel is plaats voor twee machines waardoor we de capaciteit kunnen verdubbelen zonder extra ruimte in te nemen.

Wil je meer dan 2 x 200 koffies per uur? Dan kan je simpelweg meer machines huren. Bij meer dan 400 koffies per uur is het daarnaast vaak beter om op verschillende plekken een koffiepunt te maken. Dit bevordert de routing en doorloop.

De afmetingen van het verrijdbare meubel waar de koffiemachine op staat zijn: 95 cm breed x 80 cm diep x 102 cm hoog. Het meubel past door een normale deurpost.

Je huurt bij ons de Rolls-Royce onder de koffiemachines. En omdat we begrijpen dat je zo min mogelijk omkijken wilt hebben naar de koffiemachine, is het meubel voorzien van:

1.Grote watertanks van 20 liter
2.Een melkkoelkast van 12 liter
3.Een 20 liter bak waar de koffieprut in valt

Hierdoor maak je minimaal 100 koffies, zonder iets te hoeven aanvullen

Nee, je betaalt alleen voor de dagen dat je de koffiemachine gebruikt en dus niet voor de dag dat we de machine komen leveren of ophalen. Wordt de machine wel gebruikt op de lever of ophaaldag dan is dit alsnog een gebruiksdag en dient deze dag betaald te worden.

Ja, dat kan tegen een kleine meerprijs.

Wij kunnen vlijmscherpe tarieven hanteren omdat we leveringen kunnen combineren. Wanneer we op een specifiek moment ergens moeten zijn, dan gaan we speciaal voor jou de weg op en dienen we hier een vergoeding voor te rekenen.

We leveren de machine op de (werk)dag voorafgaand aan je evenement tijdens kantooruren. Op deze manier heb je geen stress op je event als er onverhoopt iets tegen zit.

De (werk)dag na het evenement halen we de machine weer op tijdens kantooruren.

Wij plaatsen de machine(s) op de gewenste plek en demonstreren hoe hij werkt. Beschik je zelf over bekers/servies, dan stellen we de machine hier op af. We gaan pas weg als alles helemaal duidelijk en naar wens is.

Goed dat je het wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffie blend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

Ja graag. Dit is overigens heel eenvoudig om te doen met een bijgeleverd reinigingstabletje. Je hoeft dus geen onderdelen los te halen en om te spoelen onder een kraan.

Deze vraag wordt vaak gesteld wanneer mensen onze koffie hebben geproefd. En meestal wordt de vraag gevolgd door de vraag waar de koffie te koop is. Het antwoord: onze koffie is nergens te koop. Wij hebben namelijk samen met Brinks Coffee Roasters een eigen koffie-blend ontwikkeld. Deze koffie wordt speciaal voor ons gebrand en is een combinatie van drie verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras. Hierdoor wordt het drinken van een alledaags kopje koffie, een ware beleving. Lees meer over de koffie

Ja zolang, de locatie:

 • Bereikbaar is met onze bakwagen met laadklep
 • Gelijkvloers is en er zijn geen obstakels of drempels (het meubel staat op wielen en is te zwaar om te tillen)
 • De doorgegeven contactpersoon is aanwezig
 • Heeft een verharde ondergrond (geen gras of zand)
 • Beschikt over een 3,5kw, 230v aansluiting binnen 3 meter voor iedere koffiemachine

In het koffiepakket zit alles wat je nodig hebt om 150 koffies en thee te maken: disposble bekers, roerstaafjes, koffiebonen, thee, melkjes, suikertjes en opschuimmelk.

De machine wordt aangesloten op een normaal stopcontact.
Het stroomverbruik is: 3,3kw, 230v.

Nee. De machine beschikt over een watertank van maar liefst 20 liter (goed voor 100 kopjes). We hebben dus geen wateraansluiting en afvoer nodig. Hierdoor is de machine op iedere locatie met een stroompuntje inzetbaar. Wil je wel graag dat we de machine op een waterleiding aansluiten? Geef dit dan aan bij de offerteaanvraag.

Ja, de machine is zo ingesteld dat iedereen op een eenvoudige wijze een kopje koffie kan zetten. Met een druk op de knop maak je bijvoorbeeld een cappuccino.

Stroringen komen niet vaak voor, omdat we met nieuwe machines werken. Onverhoopt toch een storing? Dan bel je het 06-nummer van onze monteur. Dit nummer staat achterop de machine. De meeste storingen kunnen we op afstand oplossen. Lukt dit toch niet? Dan komen we direct naar je toe. Krijgen we de machine ter plekke niet gerepareerd, dan krijg je een vervangende machine. Je kunt dus met een gerust hart op onze service vertrouwen .


Stijn Hermsen
Heb je nog vragen over huur koffiemachine?

We helpen je graag. Neem contact met ons op en ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen! Of bel naar 088 20 35 100.