Barista's met of zonder koffiebar

Team van 40 gecertificeerde barista's

Meer dan 5.000 uitgevoerde events

Home 9 Koffie catering 9 Barista inhuren

Barista inhuren

Wil je een barista inhuren voor jouw evenement? Dan zijn je graag van dienst. Wij beschikken namelijk over een team van veertig gecertificeerde barista’s die met liefde naar jouw locatie komen om koffies te maken.

Waarom een barista inhuren?

Een barista is een vakman of -vrouw die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan een barista je alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat je gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt van het drinken van een standaard kopje koffie, een echte belevenis.

Een barista inhuren op jouw evenement

Onze barista’s worden iedere dag ingehuurd op evenementen in binnen- en buitenland. Waarom?

  1. Onze barista’s heten jouw gasten, collega’s letterlijk een warm welkom
  2. We voegen ook letterlijk een beetje liefde toe aan de koffie door een hartje in het schuim te schenken
  3. Alles wordt door ons meegenomen en verzorgd, zodat jij nergens omkijken naar hebt
  4. We zijn proactief en flexibel. We zien onszelf als gastheer/-vrouw en we voeren ook graag andere horeca-werkzaamheden voor je uit
  5. We zijn gecertificeerd en getraind in gastheerschap

En wellicht het belangrijkste: we voelen ons verantwoordelijk voor het succes van de koffiebar op jouw evenement. We werken daarom op jouw evenement, alsof het ons eigen evenement is. Met Bar Company ben in good company!

Barista inhuren op jouw beursstand?

Wanneer je een gezellige en energieke beursstand wilt, of wanneer je op een congres staat exposeert, dan kun je onze barista inhuren op je stand.  

Barista inhuren zonder mobiele koffiebar

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiebar en met of zonder espressomachine. Beschik je dus al over een bar met machine dan zijn wij je alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschik je niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor je mee.

Lees waarom onze specialty coffee zo lekker is of bekijk meer foto’s van onze barista’s op locatie voor een goede impressie.

Barista inhuren op locatie - Bar Company

‘Today’s good mood is sponsored by: coffee!’

Koffie op locatie met een mobiele koffiebar - Bar Company
Koffie op locatie - Bar Company
Goedkoop barista inhuren - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!