Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Koffie Barista inhuren

Barista inhuren

Wil je een barista inhuren voor jouw evenement? Dan zijn je graag van dienst. Wij beschikken namelijk over een team van veertig gecertificeerde barista’s. We komen met liefde naar jouw locatie om héle goede koffies te maken.

barista inhuren | Bar Company

“ Today’s good mood is sponsored by: coffee!“

De kosten van een barista op locatie inhuren

Maar wat kost het nou om zo’n top barista te huren op jouw locatie? De prijs van een barista huren bedraagt € 35 per uur. Hierbij gaan we uit van minimaal vier uur.

barista huren met koffie - Bar Company

De kosten van een barista inclusief koffiebar en koffie

 Je kunt globaal de volgende tarieven aanhouden:
• Een mobiele koffiebar met espressomachines huur je voor € 250,-.
• De prijs van de koffie is onder andere afhankelijk van het aantal gasten.

Een barista huren op jouw locatie waarbij alles is inbegrepen kan vanaf € 750,- ex btw. volledig verzorgd. Wat de totaalprijs wordt van de koffie catering is afhankelijk van een aantal variabelen. Vraag daarom altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Een barista inhuren met koffiebar - Bar Company

Een barista inhuren op je beursstand

Goede koffie is tegenwoordig niet meer weg te denken op beurzen en congressen. Exposeer je op een beurs of een congres en wil je ook een gezellige en energieke beursstand? Lees dan meer over koffie op de beursstand.

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!