Barista's met of zonder koffiebar

Team van 40 gecertificeerde barista's

Meer dan 5.000 uitgevoerde events

Home 9 Koffie catering 9 Barista inhuren

Barista inhuren

Wil je een barista inhuren voor jouw evenement? Dan zijn je graag van dienst. Wij beschikken namelijk over een team van veertig gecertificeerde barista’s. We komen met liefde naar jouw locatie om héle goede koffies te maken.

Waarom een barista inhuren?

Een barista is een vakman of -vrouw die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan een barista je alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat je gasten koffie gaan ‘beleven’. Hierdoor wordt het drinken van een standaard kopje koffie, een echte belevenis.

Waarom onze barista inhuren op jouw evenement?

Onze barista’s worden iedere dag ingehuurd op evenementen in binnen- en buitenland. Waarom?

  1. Onze 40 gecertificeerde barista’s heten jouw gasten, collega’s letterlijk een warm welkom
  2. We voegen ook letterlijk een beetje liefde toe aan de koffie door een hartje in het schuim te schenken
  3. Alles wordt door ons meegenomen en verzorgd, zodat jij nergens omkijken naar hebt
  4. We zijn proactief en flexibel. We zien onszelf als gastheer/-vrouw en we voeren ook graag andere horeca-werkzaamheden voor je uit
  5. We hebben op meer dan 5.000 events koffie gemaakt en we zijn trotse marktleider in Nederland

Maar het belangrijkste: we voelen ons verantwoordelijk voor het succes van de koffiebar op jouw evenement. Onze barista’s werken op jouw evenement, alsof het ons eigen evenement is. Met Bar Company ben in good company!

Barista inhuren met of zonder mobiele koffiebar

Wil je een barista inhuren zonder mobiele koffiebar of espressomachine? Dat kan, want wij verhuren onze barista’s ook zonder apparatuur.
In 95% van de gevallen verhuren wij onze barista’s echter met koffiebar, koffiemachine en alle ingrediënten. Lees meer over het huren van een mobiele koffiebar of waarom onze duurzame specialty coffee zo lekker is. En ben je benieuwd hoe dit er op jouw locatie uit kan komen te zien? Bekijk dan meer foto’s van onze barista’s op locatie.

Barista huren | Bar Company

​Wat kost een barista op locatie huren?

Maar wat kost het nou om zo’n top barista te huren op jouw locatie? De prijs van een barista huren bedraagt € 35,00 per uur. Hierbij gaan we uit van minimaal vier uur.

Wat kost een barista huren inclusief koffiebar en koffie?

 Je kunt globaal de volgende tarieven aanhouden:
• Een mobiele koffiebar met espressomachines huur je voor € 250,-.
• De prijs van de koffie is onder andere afhankelijk van het aantal gasten.

Een barista huren op jouw locatie waarbij alles is inbegrepen kan vanaf € 750,- ex btw. volledig verzorgd. Wat de totaalprijs wordt van de koffie catering is afhankelijk van een aantal variabelen. Vraag daarom altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

 

Barista inhuren op locatie - Bar Company

‘Today’s good mood is sponsored by: coffee!’

Barista inhuren op jouw beursstand?

Goede koffie is tegenwoordig niet meer weg te denken op beurzen en congressen. Exposeer je op een beurs of een congres en wil je ook een gezellige en energieke beursstand? Lees dan meer over koffie op de beursstand.

Koffie op locatie met een mobiele koffiebar - Bar Company
Koffie op locatie - Bar Company
Goedkoop barista inhuren - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!