Past perfect bij thema vitaliteit

Gegarandeerde publiekstrekker

Wij regelen alles dat nodig is

Home 9 Smoothies 9 Shakefiets

Shakefiets voor evenementen

Onze shakefiets huur je wanneer je jouw gasten, collega’s of bezoekers op een leuke en duurzame manier wilt laten bewegen. Daarnaast beloon je hen direct met een heerlijke gezonde smoothie!

Hoe werkt de shakefiets?

De shakefiets is een hoogwaardige hometrainer waarop een blender is aangesloten. Deze blender werkt niet op stroom, maar werkt alleen door op de hometrainer te fietsen. Door lekker te bewegen maak je dus je eigen smoothie! Alles aan de fiets is te verstellen waardoor hij zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. Deze eyecatcher is dé combinatie tussen gezondheid, duurzaamheid en energie! 

Shake fiets verhuur - Bar Company

Een shakefiets huren op locatie

Je kunt onze shakefietsen op twee manieren huren.

  1. In combinatie met onze smoothiebar. Op deze manier kunnen we alle aanwezigen voorzien van smoothies, want onze bartenders maken dan ook smoothies vanuit de bar.
  2. Losstaand. Wij bezorgen de fiets op jouw locatie en halen deze weer op wanneer jij dat wilt. We kunnen alle ingrediënten en bekertjes erbij leveren of je kunt deze zelf kopen.

Vitaliteit, beweging, gezonde voeding en duurzaamheid

Wanneer je iets hebt met bovenstaande onderwerpen dan is de shakefiets een schot in de roos. Je werkt namelijk aan je gezondheid door te bewegen en wordt getrakteerd op een gezond drankje. Daarnaast is er geen stroom nodig en ben je dus ook nog eens duurzaam bezig.

Shakefiets voor evenementen

Onze shakefietsen worden gehuurd op allerhande evenementen. Van een vitaliteitsdag op kantoor of sportdag op school tot een congres of bedrijfsfeest. Een ding is zeker; ze trekken altijd veel bekijks bij zowel jong als oud! Dit weten we uit ervaring, want onze shakefietsen zijn al meer dan 1.000 keer ingehuurd.

Meer informatie over deze sappentrappers? We zitten voor je klaar!

Shakefiets voor evenementen - Bar Company

‘Promoot een gezonde en vitale leefstijl op jouw evenement’

Shake fiets - blender bike - Bar Company
Shakefiets huren op locatie - Bar Company
Smoothies op de beursstand - Bar Company
smoothies voor evenementen - Bar Company
Shake fiets - smoothie fiets - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!