Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Smoothies Shakefiets

Shakefiets huren

Onze shakefiets huur je wanneer je jouw gasten, collega’s of bezoekers op een leuke en duurzame manier wilt laten bewegen. Daarnaast beloon je hen direct met een heerlijke gezonde smoothie!

shake fiets - smoothie trap fiets huren | Bar Company

“ Promoot een gezonde en vitale leefstijl op jouw evenement “

Een shakefiets huren op locatie

Je kunt onze shakefietsen op twee manieren huren.

  1. In combinatie met onze smoothiebar. Op deze manier kunnen we alle aanwezigen voorzien van gezonde 100% vegan smoothies, want onze bartenders maken dan ook smoothies vanuit de bar.
  2. Losstaand. Wij bezorgen de fiets op jouw locatie en halen deze weer op wanneer jij dat wilt. We kunnen alle ingrediënten en bekertjes erbij leveren of je kunt deze zelf kopen.

Vitaliteit, beweging, gezonde voeding en duurzaamheid

Wanneer je iets hebt met bovenstaande onderwerpen dan is de shakefiets een schot in de roos. Je werkt namelijk aan je gezondheid door te bewegen en wordt getrakteerd op een gezond drankje. Daarnaast is er geen stroom nodig en ben je dus ook nog eens duurzaam bezig.

Een smoothiefiets huren - Bar Company

Smoothiefiets voor evenementen

Onze smoothiefietsen worden gehuurd op allerhande evenementen. Van een vitaliteitsdag op kantoor of sportdag op school tot een congres of bedrijfsfeest. Een ding is zeker; ze trekken altijd veel bekijks bij zowel jong als oud! Dit weten we uit ervaring, want onze shakefietsen zijn al meer dan 1.000 keer ingehuurd.

Meer informatie over deze sappentrappers? We zitten voor je klaar!

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!