Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Smoothies

Smoothiebar huren op locatie

Een smoothiebar huren is momenteel razend populair. Dit komt omdat smoothies niet alleen heerlijk smaken, maar ook erg gezond zijn! Onze enthousiaste bartenders blenden de smoothies met liefde op jouw locatie. Verse smoothies zijn namelijk erg geschikt voor evenementen en zorgen gegarandeerd voor een leuke sfeer.

Smoothiebar huren op locatie | Bar Company

Waarom onze smoothiebar huren?

We hebben vijftig van onze klanten gevraagd waarom ze hebben besloten om bij ons een smoothiebar te huren. Dit zijn de top 10 belangrijkste uitkomsten

  1. We waren op zoek naar een gezonde energy-booster op ons evenement
  2. We doen graag zaken met een professionele club omdat we van zekerheid houden
  3. Jullie maken écht gezonde drankjes met alléén maar verse ingrediënten
  4. We wilden op een leuke energieke manier de aandacht van onze bezoekers trekken
  5. We zochten een vegan traktatie omdat we iets te vieren hadden
  6. Het paste precies in onze vitaliteitsweek
  7. We konden bij jullie uit de meeste smoothiebars kiezen
  8. Jullie hebben als enige een zeer uitgebreid smoothie menu
  9. Bij jullie draait alles om duurzaamheid, net als bij ons
  10. We wilden nergens naar hoeven omkijken
Een smoothiebar inhuren op jouw locatie of event

Waarom verhuren wij smoothiebars op evenementen?

Wij houden van verse groente en vers fruit. Het liefst lopen we iedere dag even een rondje over de markt om de beste producten met onze eigen handen ertussen uit te halen. We vinden het leuk om bijzondere drankjes te maken door gezonde producten te combineren. Smoothies lijken in dat opzicht op cocktails, alleen zijn ze wel een stuk gezonder.

Wij regelen alles
Wij regelen alles

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opbouwen
Opbouwen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Altijd voorbereid
Altijd voorbereid

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opruimen
Opruimen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Een smoothiebar huren met 100% tevredenheidsgarantie

Om mensen echt te laten genieten van onze smoothies is het belangrijk dat ze heerlijk smaken. Maar daarnaast moeten de drankjes ook bijzonder én gezond zijn. Na jaren experimenteren hebben we inmiddels het perfect 100% vegan smoothie menu gemaakt (al zeggen we het zelf). We beschikken nu over een team van veertig enthousiaste bartenders en een ruim assortiment aan mobiele smoothiebars.  Dit maakt ons een ervaren partij die voor ieder evenement of budget de perfecte smoothiebar heeft.

Wist je dat wij in de afgelopen 15 jaar al op meer dan 1.000 feesten en evenementen verse smoothies hebben gemaakt? Hierdoor durven wij je een 100% tevredenheidsgarantie te geven. En wellicht vind je het ook leuk om te weten dat wij onze smoothies zoveel mogelijk maken op een duurzame en biologische manier.

vegan smoothies van Bar Company

Wat kost een smoothie bar huren?

Smoothiebar huren voor evenementen

Smoothies zijn helemaal hip tegenwoordig. Dat komt omdat ze niet alleen heerlijk smaken en ze er kleurrijk uitzien, maar vooral omdat ze super gezond zijn. En vaak zijn gezonde producten nou eenmaal prijziger dan ongezonde producten. Wij krijgen daarom vaak de vraag; wat kost het nou ongeveer om een mobiele smoothie bar te huren op mijn evenement?

smoothiebar huren met smoothie makers
smoothiebar huren op locatie of evenement - Bar Company

Goedkoop een smoothie bar huren

Onze smoothies zitten boordevol vers fruit en we maken ze live met liefde op jouw locatie. Hierdoor is de prijs van een verse smoothie niet te vergelijken met bijvoorbeeld de prijs van een colaatje. Iets met appels en peren ;). Toch kun je bij ons goedkoop een smoothie bar huren. Wij kunnen namelijk al een compleet verzorgde smoothie bar leveren vanaf € 650,-. Hierbij zijn drie soorten smoothies, een barmeubel en een enthousiaste bartender inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Op een hoogwaardige hometrainer hebben we een blender aangesloten. Deze blender werkt niet op stroom, maar werkt alleen door te fietsen. Door lekker te bewegen maak je dus je eigen smoothie! Hiermee is de shakefiets dé combinatie tussen techniek, duurzaamheid en energie!

Goede vraag! Wanneer je ongeveer 1,5 drankje per gast rekent, dan zit je goed.

Je zal zien dat jouw gasten graag hun frisdrank laten staan wanneer er een smoothiebar aanwezig is. Verse smoothies drink je immers niet iedere dag. Ze zijn nu ‘up for grabs’ terwijl je er in de stad minimaal € 5,- per stuk voor betaalt. En omdat we meerdere soorten maken, zijn er altijd veel mensen die ‘toch ook wel benieuwd zijn hoe de andere smaken’.

Je krijgt flinke smoothiebekers van 250ml. Omdat wij niet met plastic willen werken, zijn onze bekers en rietjes gemaakt van PLA. PLA is het milieuvriendelijk alternatief voor plastic.

Op jouw evenement maken we altijd drie soorten smoothies of sappen. Hierdoor is er altijd voor ieder wat wils. In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrijwel alle mogelijke smoothies al een keer gemaakt. We weten hierdoor precies welke smoothies en sappen populair zijn op evenementen. Met deze gezonde drankjes hebben we een heel mooi menu samengesteld. We houden in het menu rekening met verschillende kleuren en smaken. Het menu wisselt met de seizoenen mee zodat je in de zomer ook echt zomerse drankjes krijgt. Heb je een voorkeur voor een bepaald ingrediënt? Laat het ons weten, dan zetten we die op jouw menu.

Onze juices zijn verse sappen. We maken leuke combinaties. Veel juices hebben troebel appelsap als basis, omdat dit de smaak van de andere verse ingrediënten versterkt.

Een smoothie is wat dikker van dan een verse sap. We maken deze drankjes in de blender. Zowel juices als smoothies zijn super gezond en smaken heerlijk. Ze worden ook allebei gemaakt van vers fruit en verse groente.

Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle mobiele bars passen door een normale deuropening van 0,85m. De smoothiebars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke smoothiebar het meest geschikt is.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

Nee hoor. 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij Bar Company. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een mobiele smoothiebar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

De prijs van een smoothiebar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het aantal smoothies, het aantal bartenders en het aantal uren. In principe kun je de volgende variabelen aanhouden.
€ 275,- voor de mobiele smoothiebar met alle materialen en glaswerk
€ 33,- per uur voor een enthousiaste bartender
€ 3,40 voor verse groene en fruit smoothie (250ml)

Vraag echter altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze smoothie en sappen catering is in te huren vanaf €700,- ex btw. volledig verzorgd.

Jazeker. Wij werken veel voor bedrijven en op beursstands en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Als jij ons je logo stuurt, dan zetten wij deze kosteloos op de menukaarten. Daarnaast kunnen we de smoothies ook corporate-namen geven. Denk aan de ‘jouw bedrijf’- smoothie. Ieder feest wordt gehouden met een reden en deze communiceren wij graag van je.

Goed dat je dit wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 70% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en meerdere laadpalen. Daarnaast berekenen we hoeveel onze CO2 uitstoot bedraagt om de catering op jullie locatie te verzorgen. Deze uitstoot compenseren we 1:1 door te investeren in boom-plant projecten. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffieblend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

Jouw evenement moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 80 eigen bartenders zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

Met Bar Company ben je in good company!

Wij regelen alles, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Lekker toch?

‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en bekers mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal drankjes.

Wanneer we bijna het afgesproken aantal sappen of smoothies bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal drankjes af te nemen. Deze extra smoothies kosten hetzelfde per stuk als de smoothies in de offerte. Wij zullen nooit extra drankjes maken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

De prijs van smoothies op locatie

De prijs van onze smoothie catering is afhankelijk van drie zaken. We willen graag weten hoeveel smoothies we ongeveer dienen te maken, hoe lang je wilt dat we aanwezig zijn en welke bar je wil huren. Ben je benieuwd wat het zou kosten als we naar jouw feest of evenement toe zouden komen? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Grofweg kun je rekenen met: €3,40 per smoothie, € 29,50 per uur voor de bartender en € 250,- voor de smoothiebar met alle benodigde materialen.

Lees meer over onze gezonde smoothie catering en de meest bestelde smoothies.

Tip: Shake fiets

Als je geinteresseerd bent in smoothies, dan vind je onze shakefiets waarschijnlijk ook wel leuk. De shakefiets huur je wanneer jij je gasten, collega’s of bezoekers op een leuke en duurzame manier wilt laten bewegen. Lees meer over de shakefiets of bekijk meer foto’s van onze smoothiebars op locatie.

Smoothie fiets huren voor evenementen

Geen antwoord gevonden op je vragen?

Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 088 20 35 100

“ You can’t be sad when you’re holding a smoothie “