Grootste assortiment koffiebars van NL

Inzetbaar op iedere locatie

Meer dan 5.000 uitgevoerde events

Home 9 Koffie catering 9 mobiele koffiebar huren

Een koffiebar huren

Waarom een mobiele koffiebar huren?

Op vrijwel iedere locatie staat wel een koffiemachine. Waarom zou je dus een mobiele koffiebar huren?

Door een mobiele koffiebar op jouw evenement te plaatsen, wordt direct duidelijk dat er een barista aanwezig is. En echte barista’s maken geen standaard kopjes koffie. Sterker nog, onze koffie is niet te vergelijken met de koffie die de meeste mensen thuis drinken.

Omdat koffie drinken een leuk en gezellig momentje is, vinden we het ook belangrijke dat we ook een leuke en mooie setting moeten neerzetten. Daarom hebben we niet bezuinigd op onze koffiebars.

De beste mobiele koffiebar voor jouw evenement

Ieder evenement is anders en geen locatie is hetzelfde. Daarom hebben we ook meer dan 25 verschillende koffiebars (het grootste assortiment van Nederland zelfs). We hebben barmeubels in diverse afmetingen en verschillende stijlen.

De voordelen van onze mobiele koffiebars

  1. Onze koffiebars hebben geen water nodig, want ze zijn voorzien van ingebouwde watertanks. Wij hebben dus alleen stroom nodig (2 x 3,5kw, 230v per bar).
  2. De bars beschikken over professionele koffiemachines en zijn van alle gemakken voorzien.
  3. Omdat onze koffiebars vaak een marketing en reclame functie hebben, voorzien we de bar graag van jouw logo of artwork. Dit kunnen we daarnaast ook op de kartonnen koffiebekers drukken.

Koffie tuk tuk

Beschik je over een ruimte waar auto’s naar binnen kunnen? Of wil je dat we in de buitenlucht koffies maken? Lees dan meer over een koffie tuk tuk huren of een koffiefiets huren.

Tip: Bekijk even onze latte art printer. Met dit apparaat kunnen we de koffie voorzien van jouw tekst, foto of logo.

Mobiele koffiebar huren voor evenementen - Bar Company

‘Ok, but first coffee!’

Veelgestelde vragen

De koffie tuk tuk – driewielers passen niet door een normale deuropening. Ze hebben de volgende afmetingen:

Blauwe Benelli: 2,9m lang x 1,20m breed

Mintgroene Piaggio: 3,4m lang x 2,4m breed x 2,52m hoog bij geopende luiken

Koffiefiets: 2,7m lang x 1,5m breed

Er zit geen brandstof in de tanks en hierdoor is er geen brandgevaar.

Dat kan zeker. Wij werken het liefst achter onze eigen mobiele bars, maar dit is niet noodzakelijk. Wij kunnen onze espressomachine ook installeren op een aanwezige bar. Dit doen we bijvoorbeeld vaak op beursstands.

Dit verschilt per barmeubel. De grootste koffiebar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle koffiebars passen door een normale deuropening van 0,85m. De koffiebars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke mobiele koffiebar het meest geschikt is.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

Nee hoor, 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij Bar Company. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een koffiebar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

Over het water hoef je je niet druk te maken, want wij verzorgen onze eigen wateraanvoer en -afvoer. Qua stroom hebben we twee vrije groepen nodig (3,5kw, 230v) per koffiemachine. We nemen zelf haspels mee van tien meter om te verlengen indien nodig.

Met de koffieprinter kunnen we jouw logo, tekst of foto op het melkschuim van een cappuccino printen. Lees meer over de mogelijkheden en hoe de koffieprinter werkt.

Jazeker. Onze 40 barista’s zijn gecertificeerd en hebben tientallen vlieguren achter de espressomachines gemaakt voor ze op pad mogen. Ze zijn hélémaal gek van koffie en stralen dit af op jouw gasten of bezoekers. De professionaliteit van onze barista’s wordt geborgd door hen continu te blijven trainen in onze eigen BarCademy.

Onze ervaren barista’s maken zo’n 100 koffie en thee’s per uur per persoon. Dit is onze vuistregel inclusief ‘latte-art’ cappuccino’s. In praktijk maken we er soms wel meer dan 100, maar hier willen we ons niet aan committeren. Op deze manier werken we net onder de maximale capaciteit en kunnen we de gasten alle aandacht geven. Wil je meer koffies per uur? Dan zetten we een extra barista in.

Nope. Bij ons geniet je van een onbeperkt aantal koffies en thee voor een vast (laag) tarief.

Load More

Jouw event moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 40 eigen barista’s zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

Bar Company,
in good company!

De prijs van een mobiele koffiebar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Hoe lang wil je dat we komen? Is één barista voldoende of dienen er meerdere te komen? Wil je ook iets lekkers bij de koffie? Vraag daarom altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Je kunt globaal de volgende tarieven aanhouden:

  • Onze barista’s kosten €29,50 per uur.
  • Een mobiele koffiebar met espressomachines huur je voor € 200,-.
  • De prijs van de koffie is onder andere afhankelijk van het aantal gasten.

Onze koffie catering is in te huren vanaf € 495,- ex btw. volledig verzorgd.

Absoluut. Wij werken veel voor bedrijven en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Daarom laten we graag disposables bekers full colour bedrukken met jouw artwork. Ook is het mogelijk om jouw logo op de bar te zetten. Zo weet iedereen direct wie de bijzondere koffie aanbiedt en met welke reden.

Jazeker. We verzorgen ook verse munt thee met honing. Daarnaast nemen we altijd minimaal 4 populaire theesoorten mee. Voor ieder wat wils dus

Deze vraag wordt vaak gesteld wanneer mensen onze koffie hebben geproefd. En meestal wordt de vraag gevolgd door de vraag waar de koffie te koop is. Het antwoord: onze koffie is nergens te koop. Wij hebben namelijk samen met Brinks Coffee Roasters een eigen specialty koffieblend ontwikkeld. Deze koffie wordt speciaal voor ons gebrand en is een combinatie van drie verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras. Hierdoor wordt het drinken van een allerdaags kopje koffie, een ware beleving. Lees meer over de koffie

Goed dat je het wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffie blend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

Jazeker, naast volle melk van de koe nemen we ook plantaardige sojamelk en havermelk mee.

Als je ons laat weten waar we mogen staan, dan regelen wij de rest. Hierdoor heb je nergens meer omkijken naar. We nemen dus ook alles mee wat we nodig hebben (op het stroompuntje na).

Load More

Koffie tuk tuk huren met barista - Bar Company
Koffie catering met mobiele koffiebar - Bar Company
Mobiele koffiebar huren op locatie voor evenementen - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!