Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Zuurstofbar huren Type feesten en evenementen

Type feesten en evenementen

Een sessie aan de zuurstofbar is een unieke vorm van entertainment. Want reken maar dat jouw gasten dit nog niet eerder hebben meegemaakt. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder en daarmee ideaal voor alle evenementen die onthouden moeten worden. Wie huren onze zuurstofbars het meest? En wat zijn de mogelijkheden? 

Hire an oxygenbar | Bar Company

“ Make your event legendary “

Zuurstofbar voor festivals en publieksevenementen

Onderscheid, dat is waar het bij publieksevenementen in onze ogen om draait. Huur daarom een zuurstofbar op jouw festival of publieksevenement en biedt jouw bezoekers een unieke ervaring. In de meeste gevallen verdient de zuurstofbar zichzelf altijd volledig terug.

Zonder bar meubel

Wanneer je jouw gasten wilt laten genieten van een zuurstofsessie en je zelf al over een bar beschikt, dan is het niet noodzakelijk om ons barmeubel te huren. Ondanks dat het design van onze zuurstofbar wel tot de verbeelding spreekt, kunnen wij onze apparatuur ook installeren op een aanwezige bar. Alleen de techniek, machines en materialen huren behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Lees de meest gestelde vragen of bekijk foto’s van onze zuurstofbars op locatie.

Wellness area

Wil je een wellness area inrichten op je evenement? Dan zijn we je ook graag van dienst. Een zuurstofsessie gaat bijvoorbeeld goed samen met gezonde smoothies en stoelmasseurs. Benieuwd naar wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!