Een natuurlijke energy-boost

Meer dan 5.000 klanten gingen je voor

Marktleider in Europa

Home 9 zuurstofbar huren 9 Type events

Type feesten en evenementen

Een sessie aan de zuurstofbar is een unieke vorm van entertainment. Want reken maar dat jouw gasten dit nog niet eerder hebben meegemaakt. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder en daarmee ideaal voor alle evenementen die onthouden moeten worden. Wie huren onze zuurstofbars het meest? En wat zijn de mogelijkheden? 

De zuurstofbar op je bedrijfsfeest

Onze zuurstofbars zijn de afgelopen jaren het meest ingehuurd op bedrijfsfeesten, en dan met name personeelsfeesten. Wist je dat we al op meer dan 5.000 plekken zijn geweest in de afgelopen 10 jaar?

Niet gek ook, want de zuurstofbar biedt naast gaaf entertainment, ook de ideale plek om even te ontspannen. Wel zo chill op een druk feest. Een sessie aan de bar is daarnaast een uitgelezen moment om een gezellig praatje te maken met collega’s. En dan ben je nog eens gezond bezig ook! Vergeet dus het traditionele entertainment en voeg het wow-effect toe aan je feest met een zuurstofbar! 

Waar maakt de zuurstofbar nog meer indruk? Op zakelijke evenementen zoals openingen, lanceringen, merk activaties en kick offs.

De zuurstofbar op je beursstand

Een zuurstofbar op jouw beursstand of congres staat garant voor ‘stopping power’. Ga je dus exposeren? Lees dan meer over een zuurstofbar op je beursstand.

Zuurstofbar voor festivals en publieksevenementen

Onderscheid, dat is waar het bij publieksevenementen in onze ogen om draait. Huur daarom een zuurstofbar op jouw festival of publieksevenement en biedt jouw bezoekers een unieke ervaring. In de meeste gevallen verdient de zuurstofbar zichzelf altijd volledig terug.

Wellness area

Wil je een wellness area inrichten op je evenement? Dan zijn we je ook graag van dienst. Een zuurstofsessie gaat bijvoorbeeld goed samen met gezonde smoothies en stoelmasseurs. Benieuwd naar wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!

Zonder bar meubel

Wanneer je jouw gasten wilt laten genieten van een zuurstofsessie en je zelf al over een bar beschikt, dan is het niet noodzakelijk om ons barmeubel te huren. Ondanks dat het design van onze zuurstofbar wel tot de verbeelding spreekt, kunnen wij onze apparatuur ook installeren op een aanwezige bar. Alleen de techniek, machines en materialen huren behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Lees de meest gestelde vragen of bekijk foto’s van onze zuurstofbars op locatie.

 

‘Make your party legendary’

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!