Keuze uit 4 voertuigjes

Alles wordt door ons geregeld

Meer dan 5.000 events uitgevoerd

Home 9 Koffie catering 9 mobiele koffiebar huren 9 Koffie tuk tuk huren

Koffie tuk tuk huren

Wil je een koffie tuk tuk huren voor jouw evenement? Wij verhuren de leukste koffie karretjes van Nederland (al zeggen we het zelf 😎). Oordeel zelf en bekijk dit filmpje van onze koffie driewielers:

Een koffie tuk tuk huren

Wij beschikken over drie hele gave koffie driewielers die wekelijks ingezet worden als mobiele koffiebar. Onze tuk tuks crossen naar locaties in heel Nederlanden en zijn van alle gemakken voorzien. Door de extravagante uitstraling van deze mini koffie foodtrucks weet je zeker dat ze opvallen bij jouw collega’s, gasten of bezoekers. Ze worden daarom regelmatig ingezet op beursstands en congressen, en bedrijfsfeesten. Maar ook wanneer we de koffie op een bruiloft mogen verzorgen, geven de koffie tuk tuk’s vaak precies voor de gewenste setting. Je hebt bij ons de keuze uit twee koffie tuk tuks.

Welke koffie karretjes kun je huren?

1. De blauwe Benelli koffie driewieler

Deze babyblauwe pantydropper is een schuurvondst in Italië. Omdat de fabriek waar deze driewieler is gemaakt, direct na opstart plat gebombardeerd is in de tweede wereld oorlog, rijden er maar 2 van deze Benelli’s in Nederland. Meer vintage/industrieel wordt het niet.

2. De mintgroene koffie Piaggio driewieler

Deze stijlvolle driewieler met zijn markante neus kan wat ons betreft zo het museum in. De nostalgische retrolijnen in combinatie met hippe kleur groen maakt dat wij hem het liefst iedere dag zouden willen rijden.

3.De Piaggio Nero

Deze strakke Piaggio is zo zwart als de sterkste espresso. De tuk tuk aan drie zijde open en heeft plek voor twee koffiemachines. 

Zwarte koffie tuk tuk huren | Bar Company

4. Koffie bakfiets

Onze koffie bakfiets is een echte Gazelle uit 1940. In zijn vroegere jaren heeft hij dienst gedaan aan een bakker. Lees meer over het huren van de koffiefiets

Koffie tuk tuk huren met barista - Bar Company

‘Nothing brings people together like coffee!’

Koffie tuk tuk op locatie - Bar Company

Wat is er inbegrepen?

Het enige dat jij hoeft te doen is een stroompuntje te regelen. En mocht het verzorgen van stroom toch lastig zijn, dan nemen we gewoon onze eigen aggregaat mee. Wij nemen dus alles mee en regelen alles, zodat jij kan genieten van jouw evenement.

Met onze gastvrije barista’s en écht goede specialty koffie, durven we te garanderen dat wij een daverend succes gaan maken van het koffiemomentje op jouw feest of evenement.

Koffie tuk tuk huren op locatie - Bar Company
Koffie bakfiets huren - Bar Company
Koffie piaggio huren - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!