Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Champagnetoren huren Champagne dames

Champagne-dames en heren

Onze champagne-dames en heren zijn gek op twee dingen: gasten blij maken en in de spotlight staan.
Dat laatste klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt zo. Daarom hebben we schitterende champagnetorens laten ontwerpen waar je niet om heen kunt.

Champagne dames op locatie | Bar Company

“ Time to drink champagne and dance on the table“

Champagne hostesses met een liefde voor champagne en prosecco

Onze champagne hostesses hebben tientallen mousserende wijnen geproefd uit verschillende prijsklassen. Hierdoor kunnen we je veel vertellen over champagne of prosecco. Ben je dus benieuwd naar welke soort bubbels het meest geschikt is voor jouw budget? Dan adviseren we je graag!

Welke wijn je ook kiest; het is de taak van onze champagne hostesses om de perfecte smaakbeleving te verzorgen. Dit doen we door rekening te houden met de juiste temperatuur van de drank, het correcte glaswerk en een dikke glimlach bij het uitserveren.

Inmiddels schitteren onze champagnetorens op tientallen feesten en evenementen per jaar. Daarnaast worden onze champagne dames ingehuurd door vrijwel alle grote evenementenlocaties en evenementenbureaus. Mogen we ook bijdragen aan het succes van jouw feest?

Bekijk foto’s van de champagnetorens op locatie, of lees meer over onze champagnetorens.

Champagne hostesses huren | Bar Company
Sherine Thijssen
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!