Écht gastvrij

Prettig proactief

Super enthousiast

Home 9 champagnetoren huren 9 Champagne dames

Champagne-dames en heren

Onze champagne-dames en heren zijn gek op twee dingen: gasten blij maken en in de spotlight staan. Dat laatste klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt zo. Daarom hebben we schitterende champagnetorens laten ontwerpen waar je niet om heen kunt.

Champagne dames vervelen zich nooit 

Soms krijgen we wel eens de vraag of het nooit saai wordt; champagne uitschenken. Het antwoord hierop is nee. De gezichten van gasten die de champagnetoren voor het eerst zien, went nooit. Daarnaast staan we iedere week op een nieuwe locatie met andere mensen die zin hebben in een feestelijke avond. Wat wil je nog meer?

We vinden het leuk om ons chique aan te kleden en gasten een warm welkom te heten. Het draait natuurlijk niet om ons, maar om de gasten op het evenement. Enthousiasme, service en gastvrijheid zijn dan ook onze kernwaarden. Niet overgenomen uit een managementboekje, maar van nature aanwezig!

Een champagnetoren op een evenement verzorgen voelt daarom eigenlijk niet als werken voor onze champagne dames en heren.

Champagne hostesses met een liefde voor champagne en prosecco

Onze champagne hostesses hebben tientallen mousserende wijnen geproefd uit verschillende prijsklassen. Hierdoor kunnen we je veel vertellen over champagne of prosecco. Ben je dus benieuwd naar welke soort bubbels het meest geschikt is voor jouw budget? Dan adviseren we je graag!

Welke wijn je ook kiest; het is de taak van onze champagne hostesses om de perfecte smaakbeleving te verzorgen. Dit doen we door rekening te houden met de juiste temperatuur van de drank, het correcte glaswerk en een dikke glimlach bij het uitserveren.

Inmiddels schitteren onze champagnetorens op tientallen feesten en evenementen per jaar. Daarnaast worden onze champagne dames ingehuurd door vrijwel alle grote evenementenlocaties en evenementenbureaus. Mogen we ook bijdragen aan het succes van jouw feest?

Bekijk foto’s van onze  champagnetorens op locatie, of lees meer over welke champagnetorens we hebben en voor welke feesten ze geschikt zijn.

‘Soup of the day: Champagne!’

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!