Speciaal voor zakelijke evenementen

Meer dan 1.000 keer ingehuurd

Super gezond én super lekker

Home 9 Smoothies 9 Type events

Smoothies op locatie gemaakt

We maken verse smoothies op locatie. Waarom verse smoothies op evenementen zo populair zijn? Omdat ze heerlijk smaken en ze zijn super gezond. Daarnaast zijn ze feestelijk door de verschillende kleuren. De smoothie is daarom het perfecte gezonde drankje wanneer er iets gevierd mag worden.

Smoothies op locatie en type evenementen

We maken jaarlijks op honderden evenementen smoothies. Zodoende weten we dat smoothies een hit zijn op vrijwel ieder zakelijk evenement. Denk aan openingen, productlanceringen, bedankjes, verjaardagen en eigenlijk alle andere gelegenheden waarbij iets gevierd mag worden.

Smoothies zijn ook in te zetten als marketing instrument. Door de mobiele smoothiebar te beplakken met jouw logo of boodschap zien je bezoekers, collega’s of gasten altijd wie hen op deze lekkere drankjes trakteert. En uiteraard met welke reden. De smoothies kunnen door jouw gasten besteld worden aan de smoothiebar of wij kunnen ze bijvoorbeeld uitserveren tijdens een ontvangstmoment.

Smoothies op de beurs stand 

Smoothies doen het altijd bijzonder goed op beurs stands. Op iedere beursstand is namelijk wel koffie te verkrijgen. Maar dat geldt niet voor een gezond drankje. Val daarom op door een bartender verse gezonde smoothies te laten maken op jouw beursstand of congres deelname.

Duurzaam en gezond

Gezond eten en drinken staat bij steeds meer mensen hoog in het vaandel. Speel in op deze trend en laat zien dat je om de gezondheid van je gasten geeft door ze te trakteren op gezonde smoothies. Onze vers gemaakte smoothies zitten barstensvol de lekkerste groente en fruit waardoor de smoothies louter positieve effecten op jouw gasten hebben. Vergeet daarom het ouderwetse stuk taart en trakteer je gasten op een verse smoothie!

Smoothies op locatie - Bar Company

‘Drink smoothies, feel fantastic!’

Wist je dat wij al op meer dan 1.000 feesten en evenementen smoothies hebben gemaakt? Met onze scherpe tarieven is er voor ieder budget een oplossing! Wij adviseren je graag.

Lees meer over onze smoothie catering, de mobiele smoothiebars, de gave shakefiets of bekijk meer foto’s van onze smoothies op locatie.

Smoothiebar bakfiets - Bar Company
smoothies op locatie gemaakt - Bar Company
smoothies voor evenementen - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!