Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Smoothies Smoothies op locatie

Smoothies op locatie gemaakt

We maken verse smoothies op locatie. Waarom verse smoothies op evenementen zo populair zijn? Omdat ze heerlijk smaken en ze zijn super gezond. Daarnaast zijn ze feestelijk door de verschillende kleuren. De smoothie is daarom het perfecte gezonde drankje wanneer er iets gevierd mag worden.

smoothies op locatie gemaakt | Bar Company

“ Drink smoothies, feel fantastic! “

Smoothies op de beurs stand 

Smoothies doen het altijd bijzonder goed op zakelijke evenementen zoals beurzen en conressen. Op iedere beursstand is namelijk wel koffie te verkrijgen, maar dat geldt niet voor een gezond drankje. Val daarom op door een bartender verse gezonde smoothies op je beursstand te laten maken op jouw beursstand of congres deelname. Je bezoekers zullen je dankbaar zijn want een beetje natuurlijke extra energie is altijd welkom op lange en intensieve beursdagen.

Verse smoothies laten maken op locatie | Bar Company

Duurzaam en gezond

Gezond eten en drinken staat bij steeds meer mensen hoog in het vaandel. Speel in op deze trend en laat zien dat je om de gezondheid van je gasten geeft door ze te trakteren op gezonde smoothies. Onze vers gemaakte 100% vegan smoothies zitten barstensvol de lekkerste groente en fruit waardoor de smoothies louter positieve effecten op jouw gasten hebben. Vergeet daarom het ouderwetse stuk taart en trakteer je gasten op een verse smoothie!

Smoothies en sappen op locatie gemaakt | Bar Company

Wist je dat wij al op meer dan 1.000 feesten en evenementen smoothies hebben gemaakt? Met onze scherpe tarieven is er voor ieder budget een oplossing! Wij adviseren je graag.

Wat is nog meer belangrijk

Lees meer over onze smoothie catering, de mobiele smoothiebars, de gave shakefiets of bekijk meer foto’s van onze smoothies op locatie.

smoothiebar op locatie voor verse smoothies op locatie gemaakt
Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!