Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Zuurstofbar huren

Zuurstofbar huren

Er is geen levend wezen op aarde dat zonder zuurstof kan en het is overal te verkrijgen. Maar waarom dan een zuurstofbar huren op jouw evenement?

Omdat de luxe zuurstofbar ongekend entertainment toevoegt aan onze primaire levensbehoefte. De zuurstofbar geeft jouw gasten, collega’s of bezoekers een unieke ervaring die ze nooit meer zullen vergeten. En dit laatste is dan ook precies ons doel: jouw evenement onvergetelijk maken!

Zuurstofbar huren | Bar Company

Waarom onze zuurstofbar huren?

Zeg nou eerlijk, hoe vaak heb jij al aan een zuurstofbar gezeten? En zou je niet even stoppen om te kijken wat de zuurstofbar doet als je er langs loopt? 

Juist, de zuurstofbar heeft ‘stopping power’. Waar we ook staan, mensen willen altijd even ervaren hoe het is om schone zuurstof te inhaleren. Een zuurstofbar huur je dus omdat je iets bijzonders wilt toevoegen aan jouw evenement. Wat je ook organiseert, je mag er vanuit gaan dat er over nagepraat gaat worden. 

Een ontspannen gespreksmoment

Eenmaal plaatsgenomen aan de zuurstofbar is er ruimte voor een goed gesprek met je collega’s of klanten. Samen een bijzondere ervaring meemaken zorgt namelijk altijd voor veel gespreksstof. En voor gezellig kletesen is alle tijd tijdens een zuurstofsessie van 5 tot 10 minuten.

Zuurstofbar huren op evenement| Bar Company

Wij regelen alles
Wij regelen alles

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opbouwen
Opbouwen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Altijd voorbereid
Altijd voorbereid

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opruimen
Opruimen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

De belangrijkste eigenschappen van de zuurstofbar

  • Onze zuurstofbars zijn uniek in de wereld en worden regelmatig in het buitenland gehuurd
  • Een zuurstofbar slaat naadloos aan op events met als thema een futuristisch of gezondheid
  • We hebben zuurstofbars in verschillende formaten
  • Een zuurstof sessie is volkomen veilig door onze professionele apparatuur
  • Je gasten hebben de keuze uit vier heerlijke aroma’s (geuren)
  • De zuurstofbar is te voorzien van jouw logo
  • Vrijwel iedere locatie is geschikt
  • De zuurstofbar past in onze duurzaamheids-strategie omdat we de al aanwezige lucht filteren
  • Je krijgt altijd een professionele en gastvrije host of hostess ter begeleiding
  • De zuurstofbar is zéér geschikt voor beurzen en congressen

Lees meer over de mogelijkheden en de werking en effecten van de zuurstofbar.

Veelgestelde vragen

De zuurstofbar kan onbeperkt gebruikt worden in de tijd dat hij op jouw locatie staat. Er kunnen per uur wel 150 gasten plaatsnemen aan een zes persoons zuurstofbar. Daarnaast trekt de zuurstofbar altijd veel bekijks van mensen die liever eerst even de kat uit de boom kijken. Hierdoor is het bereik van de zuurstofbar veel groter.

Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar bestaat uit twee delen van 1 m x 0,82m in transportstand. Alle barmeubels passen door een normale deuropening van 0,85m. De zuurstofbars variëren tussen de 1m en 3m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke bar het meest geschikt is.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 3m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

Wij laten de duur van een sessie vaak afhangen van hoe druk het is. Staat er een rij met wachtende mensen, dan verkorten we een sessie. Is het nog rustig, dan laten we je gasten langer genieten. Een zuurstofsessie duurt minimaal 2 minuten en maximaal 10 minuten.

De aroma’s (geuren) wisselen regelmatig. Momenteel kan er aan de zuurstofbar gekozen worden uit lavendel, eucalyptus, oranjebloesem en dennennaald. Ieder aroma heeft zijn eigen positieve werking op het lichaam. Zo is eucalyptus goed voor de luchtwegen en helpt lavendel tegen slapeloosheid.

Nee. Wij vergelijken het gevoel zelf met het drinken van een Red Bull (alleen dan gezond) of het gevoel wanneer je net een lange wandeling door het bos hebt gemaakt. Je voelt je fris en energiek. Met name wanneer je al vermoeid bent, merk je een groot verschil. Evenementen kunnen vermoeiend zijn en daarom doen onze zuurstofbars het ook zo goed op personeelsfeesten, beursstands en congressen.

Ja, wij zijn de enige professionele verhuurder van zuurstofbars in Nederland. Er zijn wel een aantal partijen die onze zuurstofbars verhuren (resellen). Vandaar dat je onze zuurstofbars op verschillende website ziet staan. Wanneer je bij Bar Company huurt, huur je dus bij de bron.

De prijs van een zuurstofbar huren is afhankelijk van een aantal factoren. Wil je een twee, vier of zes persoons zuurstofbar? En hoe lang wil je dat de zuurstofbar geopend is? Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte op en je ontvangt binnen 24 uur een gratis advies. De zuurstofbar is in te huren vanaf €750,- ex btw.

Helemaal niets. Als jij aanwijst waar je ons wilt hebben staan, dan doen wij de rest. Op deze manier kun jij lekker genieten van je evenement, zonder dat je je ergens druk om hoeft te maken.

Ja 100%. Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit en zijn medisch goedgekeurd. Ziekenhuizen werken met exact dezelfde apparatuur. Daarnaast worden onze materialen met grote regelmaat gereinigd en gecontroleerd waardoor de zuurstofbar compleet veilig en hygiënisch is.

Door geen gebruik te maken van flessen zuurstof maar de aanwezige lucht te filteren met zuurstof concentrators, wordt brandgevaar voorkomen.

Ja, dat kan. Lees meer over een zuurstofbar kopen.

Ja. De zuurstofbar wordt altijd begeleid door een gastvrije host of hostess. De host nodigt mensen proactief uit om plaats te nemen aan de zuurstofbar. Daarnaast vertellen we leuke feitjes over zuurstof en leggen we uit hoe de zuurstofbar werkt.

Lees meer over de werking en effecten.

Geen antwoord gevonden op je vragen?

Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 088 20 35 100