Cocktails maken jouw feestavond onvergetelijk

Wij nemen alles mee dat nodig is

Meer dan 5.000 uitgevoerde cocktail feesten

Home 9 Cocktails 9 Type feesten 9 Cocktails op personeelsfeest

Cocktailbar huren op je personeelsfeest

Jij bent degene die dit jaar de eer heeft om jullie personeelsfeest te organiseren. Het moet een goed en gezellig feest worden waar over nagepraat gaat worden. Er is natuurlijk wel een bepaald budget, en dus moeten er keuzes gemaakt worden. Een gratis tip van ons: niet bezuinigen op cocktails! Dit feestelijk drankje maakt namelijk een gegarandeerd succes van jouw feestavond.

Een cocktailbar huren op je bedrijfslocatie

Of je nou een feest organiseert op je eigen kantoor of loods, of dat je een evenementenlocatie hebt afgehuurd, onze cocktailbars passen altijd. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit een ruim assortiment mobiele cocktailbars. Ze verschillen in formaten en stijlen zodat de bar altijd aansluit op jouw wensen.

Daarnaast kan de cocktailbar ook als communicatiemiddel ingezet worden. Laat je medewerkers en relaties zien wie hen trakteert op die heerlijke cocktails. En nog belangrijker; met welke reden? 

We kunnen jouw boodschap of merk sterk naar voren te laten komen. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door jouw logo groot af te beelden op de cocktailbar, de menukaarten en zelfs op onze kleding. Hierdoor wordt onze cocktailbar jouw eigen cocktailbar! Daarnaast stellen we de verlichting van de bar af op de gewenste kleur.

Cocktails op je personeelsfeest

‘Zoveel mensen, zoveel smaken’. Omdat er veel verschillende mensen bij jouw bedrijf werken, bieden wij ook veel verschillende cocktails aan (minstens zes). Op deze manier garanderen wij dat wij voor iedereen een lekker cocktail kunnen shaken. De cocktails worden altijd geserveerd met verschillende garneringen en verschillende soorten glaswerk. Het zijn echte hardlopers die vaak besteld worden in lokale cocktailbars.

Alcoholvrije cocktails op je personeelsfeest

We hebben ook een groot assortiment alcoholvrije cocktails. Op deze manier wordt er ook gedacht aan de mensen die nog geen 18 zijn, zwanger zijn, met de auto zijn of bijvoorbeeld geen alcohol drinken vanwege geloofsovertuiging. We kunnen alcoholvrije cocktails combineren met ‘normale’ cocktails, of we kunnen een compleet alcoholvrije cocktailbar verzorgen.

Wat dien je zelf te regelen?

Niets. Wanneer wij naar jouw personeelsfeest toe mogen komen, dan hoef je voor ons alleen een plekje te reserveren en wij doen de rest. We nemen dus ook alles mee dat we nodig hebben.

Wist je dat we ondertussen op meer dan 5.000 personeelsfeesten cocktails hebben geshaket? We vertellen je graag hoe wij van jullie personeelsfeest een daverend succes gaan maken!

Lees meer over:

Cocktailbar huren op je personeelsfeest - Bar Company

‘Let’s get this party started!’

Cocktailbar met cocktailshaker op locatie - Bar Company
Alcoholvrije cocktails op locatie - Bar Company
Alcoholvrije cocktails - Bar Company
Cocktailbar inhuren op je personeelsfeest - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!