Wij versturen alle benodigde ingrediënten naar je toe

Begeleid door een professionele cocktailshaker

Super geschikt tijdens Corona!

Home 9 Cocktails 9 Type feesten 9 Online cocktail workshop

Online cocktail workshop

Een online cocktail workshop is dé gezellige activiteit waarbij je niet fysiek bij elkaar hoeft te komen. Perfect dus in deze Corona-periode.

Online cocktail workshop boeken - Bar Company

Hoe werkt een online cocktail workshop?

1. Wij sturen alle deelnemers van te voren een brievenbus-doosje met daarin alle benodigde ingrediënten. Bekijk de website van cocktails per post om een idee te krijgen van de cocktails waaruit gekozen kan worden. Het enige dat de ontvanger in huis hoeft te hebben zijn ijsklontjes.
Op het doosje staat een sticker waarop staat dat het doosje pas open gemaakt mag worden tijdens de geplande online meeting.

2. Dan is het tijd voor de online cocktail workshop. Deze workshop kan plaatsvinden via Zoom, Teams Skype etc. Een ervaren cocktailshaker joint jullie online meeting vanuit de professionele studio van B11-Events. In deze studio is een volledig cocktailbar ingericht. Hier laat de cocktailshaker jullie zien hoe je de cocktails kunt maken. Vervolgens is het de beurt aan de deelnemers om thuis de perfecte cocktail te shaken.
De cocktailshaker zoekt veel de interactie op met de deelnemers zodat het een super gezellige activiteit wordt. De workshop kan zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden.

3. Alle deelnemers proosten met elkaar op afstand en genieten van hun homemade luxe cocktails.

Voor wie is de online cocktail workshop?

De online cocktail workshop is een super leuke team-building activiteit. Hierdoor is de workshop bijzonder geschikt voor groepen collega’s of vrienden.

Hoeveel cocktails krijg ik?

Wij adviseren drie cocktails per deelnemer. Maar meer of minder kan natuurlijk ook.

Is alcoholvrij ook mogelijk?

Absoluut. We shaken ook hele leuke alcoholvrije cocktails.

Hoe lang duurt het?

Reserveer twee uur voor de online cocktail workshop. Wil je liever iets langer of korter? Geen probleem, daar passen we een mouw aan.

Moet ik na afloop ook iets terugsturen

Nee 😊

Wat kost het?

Dat is van een aantal variabelen afhankelijk. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte op. We zitten voor je klaar: tel. 088 2035100

‘Cheers to the best night of your life!’

Online cocktail workshop - Bar Company
Cocktails per post
Cocktail workshop huren - Bar Company
Cocktail workshop huren - Bar Company
Volledig verzorgde cocktail workshop -Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!