champagnetoren

Champagnetorens

Omdat het meest feestelijke drankje ook een feestelijke presentatie verdient.

Waarom een champagnetoren huren?

Wanneer je iets te vieren hebt, dan mag een goed glas bubbels eigenlijk niet ontbreken. Er bestaat namelijk geen feestelijker drankje dan champagne of prosecco. Een champagnetoren huren maakt jouw bruiloft, gala of bedrijfsfeest dan ook onvergetelijk!

Heet je gasten welkom op een spectaculaire wijze of maak van het proost moment een unieke ervaring. Wij garanderen dat onze toren voor het wauw-effect gaat zorgen op jouw evenement.

Champagnetoren huren doe je bij Bar Company

Is een champagnetoren geschikt voor mijn feest?

Een champagnetoren huren is een goed idee wanneer je een evenement organiseert waarbij iets gevierd wordt. Je zult zien dat het onmogelijk is voor mensen om de aantrekkingskracht van de toren te weerstaan. Tientallen, honderden en soms duizenden flûtes met drank staan klaar voor het pakken. Het is de ultieme luxe.

Onze knappe champagnedames en -heren het plaatje helemaal af.  Wanneer zij op een enthousiaste manier vriendelijk vragen of je een glas wilt, is nee zeggen vrijwel onmogelijk.

Welke champagnetorens kan ik huren?

Omdat ieder feest anders is, kun je bij ons kiezen uit twee soorten champagnetorens.  Een champagnetoren maakt jouw bedrijfsfeest, bruiloft of gala onvergetelijk. Jouw gasten hebben dit namelijk nog nooit eerder gezien. Wel is het belangrijk om een champagnetoren te plaatsen die afgestemd is op het aantal gasten. Zodoende kun je bij ons kiezen uit twee soorten torens.

1 . Premium ChampagnetorenPremium Champagnetoren van Bar Company
Deze champagnetoren is geschikt voor feesten tot 500 gasten. Er passen zo’n 350 flûtes op de toren. De Premium Champagnetoren staat op wielen en kan naar binnen gereden worden voor de ultieme verrassing.

Meer over de Premium Champagnetoren

 

 

2. Grand Tower Deluxe Grand Tower Deluxe champagnetoren van Bar Company
Deze champagnetoren is het grootste champagnemeubel ter wereld! We plaatsen er met gemak 1.500 flûtes op. De grootte van deze toren laat monden open vallen. 

Meer over de Grand Tower Deluxe

 

 

Welke champagnetoren wil je niet huren?

Vroeger bouwden we onze champagnetorens door coupes op elkaar te stapelen. Hierbij liep de champagne van het ene glas over in het andere glas. Dit klinkt gaaf, maar hier zaten flink wat nadelen aan.

– Een groot aantal glazen was niet te drinken omdat deze tot de rand gevuld waren
– De champagne moest in brede coupes uitgeschonken worden in plaats van flûtes. Hierdoor gingen de aroma’s en de bubbels sneller verloren
– De toren is wel eens ingestort. Daarnaast was het niet mogelijk om de toren te verplaatsen.
– Er verspilde erg veel champagne of prosecco waardoor onnodige kosten gemaakt werden
– Het was altijd knoeien

Champagnetorens 2.0

We pakken het nu helemaal anders aan. Bij beide torens staan de flûtes niet op elkaar gestapeld, maar op glazen plateaus. Hierdoor zien de torens er grandioos uit terwijl we bovenstaande nadelen niet meer ervaren.

Vraag een offerte aan