zuurstofbar huren

Zuurstofbar mogelijkheden

Een sessie aan de zuurstofbar is een unieke vorm van entertainment die uw gasten niet dagelijks ervaren. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder en daarmee bijzonder geschikt voor evenementen die onthouden moeten worden. Wat zijn de mogelijkheden? 

De zuurstof sensatie zonder bar

Wanneer u uw gasten wilt laten genieten van een zuurstofsessie, maar zelf al een bar heeft, dan is het niet noodzakelijk om ons barmeubel te huren. Ondanks dat het design van onze zuurstofbar wel tot de verbeelding spreekt, kunnen wij onze apparatuur ook installeren op een aanwezige bar. Alleen de techniek, machines en materialen huren behoort dus ook tot de mogelijkheden.

De zuurstofbar op uw bedrijfsfeest

Onze zuurstofbars zijn de afgelopen jaren ingehuurd op meer dan 500 verschillende bedrijfsfeesten. Deze unieke beleving biedt de ideale plek om even te ontspannen en een praatje te maken met collega’s. Het voegt het wow-effect toe aan uw feest!

Waar maakt de zuurstofbar nog meer indruk? Op zakelijke evenementen zoals openingen, lanceringen, merk activaties en kick offs.

Zuurstofbar op publieksevenementen

Onderscheid, dat is waar het bij publieksevenementen in onze ogen om draait. Huur daarom een zuurstofbar op uw festival of publieksevenement en biedt uw bezoekers een unieke ervaring. In de meeste gevallen verdient de zuurstofbar zichzelf altijd volledig terug.

Meer mogelijkheden

Maak uw wellness area compleet met stoelmasseurs, verse smoothies en een spa capsule! Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

Benieuwd naar wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over!