zuurstofbar huren

Zuurstofbar mogelijkheden

Een sessie aan de zuurstofbar is een unieke vorm van entertainment die jouw gasten niet dagelijks ervaren. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder en daarmee bijzonder geschikt voor evenementen die onthouden moeten worden. Wat zijn de mogelijkheden? 

De zuurstof sensatie zonder bar

Wanneer je jouw gasten wilt laten genieten van een zuurstofsessie en je zelf al over een bar beschikt, dan is het niet noodzakelijk om ons barmeubel te huren. Ondanks dat het design van onze zuurstofbar wel tot de verbeelding spreekt, kunnen wij onze apparatuur ook installeren op een aanwezige bar. Alleen de techniek, machines en materialen huren behoort dus ook tot de mogelijkheden.

De zuurstofbar op uw bedrijfsfeest

Onze zuurstofbars zijn de afgelopen jaren ingehuurd op meer dan 500 verschillende bedrijfsfeesten. Deze unieke beleving biedt de ideale plek om even te ontspannen en een praatje te maken met collega’s. Het voegt het wow-effect toe aan jouw feest!

Waar maakt de zuurstofbar nog meer indruk? Op zakelijke evenementen zoals openingen, lanceringen, merk activaties en kick offs.

Zuurstofbar op publieksevenementen

Onderscheid, dat is waar het bij publieksevenementen in onze ogen om draait. Huur daarom een zuurstofbar op jouw festival of publieksevenement en biedt jouw bezoekers een unieke ervaring. In de meeste gevallen verdient de zuurstofbar zichzelf altijd volledig terug.

Meer mogelijkheden

Maak jouw wellness area compleet met stoelmasseurs, verse smoothies en een spa capsule! Ook dit kunnen wij voor je verzorgen!

Benieuwd naar wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!