Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Koffiestand huren

Wat is de sleutel tot een succesvol evenement? Een succesvol evenement wordt opgezet en bezocht door mensen, en wat is één van de eerste behoeften van mensen? Goede koffie uiteraard! Een koffiestand huren is daarom altijd een schot in de roos.

Koffiestand huren achter de schermen

Elk evenement moet voorbereid en opgebouwd worden. Koffie achter de schermen is dus hard nodig en hiervoor kun je terecht bij Bar Company. Een goed begin is het halve werk en voor vele medewerkers en leveranciers is een kop koffie hét begin van de dag. Dus als je als organisatie ervoor zorgt dat ze hun dag kunnen beginnen met een goede kop koffie dan begint iedereen met frisse zin aan zijn werk. Zorg dus voor een goede koffiemachine.

Koffiemachine huren - Bar Company

Koffiestand huren voor de schermen

Uiteindelijk bepalen uw gasten of het evenement geslaagd is. Dus uw gasten moeten natuurlijk ook kunnen genieten van een goede kop koffie. Daarom is het verstandig om te gaan voor een mobiele koffiebar passend bij uw publiek. Slechte koffie op een evenement kan slecht zijn voor de customer experience. Uiteindelijk gaat het erom dat uw gasten blij zijn. Een koffiemoment van hoge kwaliteit draagt bij een goed begin van de belevenis van uw gast. Ga daarom altijd voor lekkere vers gemalen specialty koffiebonen. Er zijn verschillende combinaties tussen koffiebonen, bars en apparatuur mogelijk. Bar Company heeft allerlei mogelijkheden om een koffie stand op maat voor u te maken. We adviseren u graag welke koffie stand u het beste kan huren, welke koffiebonen u het beste kan gebruiken en of u het beste kunt gaan voor een koffie stand met of zonder personeel. Bel, mail of vraag een offerte aan bij ons. We helpen u graag verder! 

Blauwe Benelli - Bar Company

Koffiestand – de mogelijkheden.

U kunt gaan voor een volledige koffiebar met hoogwaardige espressomachines en één of meerdere gastvrije barista’s. Maar u kun ook gaan voor onze luxe vol-automatische koffiemachines waarbij geen barista nodig is. Dat hangt helemaal af van uw wensen en budget. Voor de schermen, dus voor uw gasten, is het verstandig om een gastvrije barista koffie te laten bereiden. Achter de schermen kunt u misschien beter een vol-automaat als koffie stand inrichten. Bekijk snel de mogelijkheden van het huren van een koffie bar.

Koffiestand huren tijdens Corona

Het is mogelijk! Maar we moeten natuurlijk wel rekening houden met het aantal mensen en de looprichtingen. Ten alle tijden moet voorkomen worden dat er opstoppingen plaatsvinden. Daarom kan het verstandig zijn meerdere koffie stands in te richten. Op die manier spreid u uw bezoekersstromen waardoor een opstopping minder snel zal voorkomen. Bar Company zal u ook adviseren en helpen om deze looprichtingen aan te geven door middel van afzetpaaltjes en pijlen op de grond om de richting aan te geven. Daarnaast zal er rekening gehouden worden met de hygiëne maatregelen door handgel te verzorgen en barista’s die handschoenen dragen. Heeft u nog vragen? Bel ons en we geven u alle antwoorden: 088-2035 100

Deel dit bericht: