Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Waarom worden de barista’s van Bar Company zo vaak ingevlogen?

De barista’s van Bar Company vliegen heel Europa door om koffies te maken op evenementen. In de afgelopen maand zijn we naar zeven verschillende landen ingevlogen voor diverse klanten. Maar waarom worden onze barista’s zo vaak ingehuurd in het buitenland? Zijn er in die landen geen barista’s? Of zijn de barista’s van Bar Company echt zó goed?

Barista's van Bar Company vliegen heel Europa door
De zeven landen waar BC is geweest de afgelopen maand

Waarom worden onze barista’s ingehuurd in het buitenland?

Omdat op het moment suprême moet alles kloppen.
Uiteraard zijn er barista’s in landen als Italië, Griekenland of Frankrijk. En uiteraard zijn onze barista’s goed. Maar de reden waarom wij zo vaak ingevlogen worden is dat onze klanten geen risico’s willen nemen. In de evenementenbranche is er namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Er wordt vaak maanden naar een event of beursdeelname toegewerkt en op het moment suprême moet alles kloppen.

Barista's op de beursstandUiteraard gaat er bij ons ook wel eens iets mis. Maar omdat wij het allemaal al een keer hebben meegemaakt houden wij rekening met wat er fout zou kunnen gaan. Zo geven we bijvoorbeeld reserveapparatuur mee en zijn we dagen van te voren aanwezig in het land. Daarnaast weten we welke lokale partijen we moeten contacten indien we toch ergens hulp bij nodig hebben.

Gegarandeerd tevreden

Een goed voorbereide, ervaren en representatieve barista zorgt voor een stressvrije uitvoering van het evenement. En als de koffie dan ook nog eens fantastisch smaakt en de sfeer top is, dan kan je niet anders dan tevreden zijn toch?

Bar Company keep calm and drink coffee

Lees meer over het inhuren van onze barista’s op jouw beursstand.

Deel dit bericht: