Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Champagnebar huren

Waarom een champagnebar huren?

Omdat een bruiloft, feestje of evenement pas écht feestelijk is wanneer er geproost kan worden met een glas bubbels!

Wij zorgen ervoor dat er een schitterende champagnebar op jouw locatie staat met professioneel en gastvrije hosts en hostesses.

Wij hebben met onze champagnebars op al meer dan 1.000 locaties gestaan en komen met liefde naar jouw feest toe om er een daverend succes van te maken. Een champagnebar huren doe je dus bij Bar Company!


Een champagnebar huren op je feest

Indien je een champagnebar huurt bij Bar Company dan ben je verzekerd van een prachtige barmeubel. Je kunt kiezen uit diverse stijlen waardoor je altijd een champagnebar huurt die aansluit op de look&feel van jouw feest. Alles wat nodig is om de drankjes te maken en serveren wordt door ons verzorgd. Denk aan mooi glaswerk, een heerlijke drank en proactieve hosts en hostesses. Je hebt dus nergens meer omkijken naar. Lekker toch?

En wil het net iets anders doen dan anders, dan kunnen we de bubbels ook vervangen voor Scroppino’s. Dit chique drankje maken we van sorbetijs, vodka en prosecco.

Welke champagne krijg ik?

Jij bepaalt zelf welke drank we serveren. We bieden namelijk diverse wijnen aan tegen verschillende prijzen. Hierdoor hebben we voor ieder budget de geschikte champagnebar. Wij adviseren je graag over de verschillen tussen cava, prosecco en champagne.

Champagnebar huren | Bar Company

Champagnebar of champagnetoren 

Bent je enthousiast geworden en wil je een champagnebar huren? Bekijk dan eerst nog even de pagina over een champagnetoren huren. Slechts 3% van onze klanten die op zoek zijn naar champagne op locatie huurt namelijk een champagnebar. Onze champagnetores zijn namelijk nóg bijzonderder en hierdoor veel populairder.