Champagnebar huren

Een bruiloft, feestje of evenement is pas echt compleet als er een champagnebar aanwezig is. Bij Barcompany kunt u zo’n schitterende bar huren! Wij zorgen ervoor dat er een schitterende champagnebar op uw locatie staat met professioneel barpersoneel. Wij hebben met onze bar op al meer dan 1000 locaties gestaan en komen ook graag van uw feest een daverend succes maken. Een champagnebar huren doet u dus bij Barcompany!

Onze champagnebar

Indien u een champagnebar huurt bij Barcompany bent u verzekerd van een prachtige bar. De bar beschikt over een ingebouwd scherm. U kunt er voor kiezen hier een persoonlijke tekst of wellicht uw logo op af te laten beelden. Wij verzorgen onze champagne catering van A tot Z en nemen alle overige benodigdheden zelf mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glaswerk, decoratie en overige materialen. Het enige wat u voor ons hoeft te doen is een plekje reserveren en wij regelen de rest.

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en wilt u een champagnebar huren? Vraag online geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om er een spetterend feest van te maken. Wist u dat wij ook champagnetorens verzorgen? Dit zorgt vaak voor een echt wauw-effect. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like dan onze Facebookpagina.