Gratis advies

Voor ieder budget

Hét meest feestelijke drankje

Home 9 champagnetoren huren 9 champagne en prosecco

Champagne en prosecco

Waarschijnlijk heb je geen idee welke bubbels het beste zijn voor jouw feest. Wij helpen je graag. Wij zijn gek op bubbels en hebben tientallen mousserende wijnen geproefd. Na al dit proeven hebben we nu een heel mooi assortiment wijnen en kunnen we champagnetorens aanbieden voor ieder budget. Onze meest bestelde wijn is prosecco, op de voet gevolgd door champagne.

Prosecco

Prosecco is een heerlijke mousserende wijn uit Italië. Om precies te zijn uit het wijngebied ten noorden van Venetië in de regio Veneto. Omdat prosecco ook bubbelt en heerlijk smaakt is het minstens even feestelijk als champagne. Prosecco is echter een stuk voordeliger in prijs dan champagne. We kunnen deze drank al aanbieden vanaf € 2,75 per flûte. Hierdoor is het de perfecte drank voor feesten waar het budget niet onbeperkt is.

Eenmaal ingeschonken, staat een prosecco soms een kwartiertje alvorens het wordt gedronken. Het is daarom belangrijk om een prosecco te schenken die ene sterke bubbel heeft. Wij weten exact welke wijnen hier wel en niet geschikt voor zijn.

Champagne

Wanneer je echt kunt uitpakken dan adviseren wij champagne. Deze drank komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit de streek Champagne in Frankrijk. Komt de druif van deze mousserende wijn uit een andere streek, dan mag de drank officieel geen champagne genoemd worden. De merken die wij schenken variëren van Moët & Chandon en Veuve Clicquot tot Bollinger, Dom Pérignon en Piper Heidsieck.

Nederland is een echt champagne land. We staan op nummer zeven in de landen waar het meeste champagne gedronken wordt. Wist je dat een fles champagne meer dan 45 miljoen bubbels bevat? En dat de druk in de fles twee keer zo hoog is als in een autoband?

Andere dranken

Wil je een totaal andere drank? Dan kan dat uiteraard ook. Wij adviseren je graag welke drank het meest geschikt is voor jouw feest en budget.

Bekijk de foto’s van onze champagnetorens op feesten, of lees meer over welke champagnetorens we hebben en voor welke feesten ze geschikt zijn.

‘Prosecco is always the answer!’

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!