Voor ieder budget en op iedere locatie

Alles wordt door ons verzorgd en meegenomen

Meer dan 5.000 klanten gingen je voor

Home 9 Cocktails 9 Type feesten

Cocktails op locatie

Cocktails op locatie zijn razend populair. Vroeger moest je naar de lokale bar om een cocktail te drinken. Tegenwoordig haal je de cocktailbar naar je toe.

In de afgelopen tien jaar hebben we niet op honderden, maar zelfs op duizenden feesten cocktails mogen shaken. Niet gek ook, want op een goed feest mogen cocktails eigenlijk niet ontbreken, toch? Organiseer je een feest en wil je er echt iets bijzonders van maken? Denk dan verder dan bier, fris en wijn, en huur een echte cocktailbar met cocktailshaker op jouw locatie.

Cocktails op locatie gemaakt

Omdat we onze cocktails op iedere locatie willen kunnen shaken, hebben we mobiele cocktailbars gemaakt, die door een normale deuropening passen. Daarnaast nemen we alles mee dat nodig is om de cocktails te kunnen shaken. Ijsklontjes, glaswerk, dranken, alles. Hierdoor zijn we helemaal zelfvoorzienend en hoef jij dus alleen aan te wijzen waar je wilt dat wij opbouwen. Lekker toch? Dus of je ons nou midden in een weiland wilt, in een kasteel of op een boot, wij regelen het.

Voor welke type feesten zijn cocktails geschikt? 

Een cocktail is een feestelijk drankje dat de meeste mensen niet iedere week drinken. Hierdoor is het een perfect drankje voor bijzondere gelegenheden waarbij iets gevierd mag worden. En omdat we ook een ruime alcoholvrije cocktailkaart hebben, hebben we de perfecte cocktail voor iedereen!

We zijn vaste leverancier van tientallen evenementenbureaus en evenementenlocaties. Maar we worden nog vaker rechtstreeks benaderd door bedrijven of particulieren die een feest organiseren. Onze cocktailshakers worden het vaakst ingehuurd op onderstaande feesten.

  1. Cocktails op personeelsfeesten en bedrijfsfeesten
  2. Privéfeesten zoals bruiloften en verjaardagen
  3. Cocktail workshops
  4. Publieksevenementen en festivals

Maar wat voor een soort feest je ook organiseert, wanneer je onze cocktailshakers inhuurt, dan mag je er vanuit gaan dat we er een onvergetelijke avond van maken!

Cocktails op locatie - Bar Company

‘Cocktails, because no good party ever started with eating a salad!’

Mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company
Alcoholvrije cocktails - Bar Company
Cocktailshaker huren met cocktailbar - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!