Speciale 14,9% alcohol festival cocktails

Volledig zelfvoorzienend

Interesse afdrachtspercentages

Home 9 Cocktails 9 Type feesten 9 Cocktailbar op festivals en publieksevenementen

Cocktailbar op festival of publieksevenement

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis omtrent het inzetten van een cocktailbar op een festival of publieksevenement. Ben jij geïnteresseerd in het schenken van cocktails op jouw festival? Dan zijn we je graag van dienst. Wij hebben al veel ervaring met vraagstukken over bestedingspatronen, inhoud van glazen, btw afdrachten, margeberekeningen en muntprijzen. Deze kennis delen wij graag met je. Hierdoor genieten jouw bezoekers van de lekkerste cocktails en behaal je zelf een hoog rendement uit de cocktailbar. Want een gaaf festival neerzetten is heel leuk, maar het verdienmodel erachter is net zo belangrijk.

Cocktailbar met cocktailshakers op festival of publieksevenement

De ‘look & feel’ van een festival is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Voor publieksevenementen en festivals hebben wij daarom speciale cocktailbars in verschillende stijlen laten maken. Wil je dus meer dan een standaard witte pagode tent met een cocktail doek ervoor? Dan laten we je graag onze nieuwste cocktail tenten zien. Deze tenten zijn zo ingericht dat er op hoge snelheid cocktails geshaket kunnen worden. Daarnaast zijn onze cocktailshakers opgeleid om op een hoog tempo te werken. Op deze manier worden lange rijen voor de bar vermeden.

Cocktails op publieksevenement en festivals

Voor publieksevenementen en festivals geldt een speciale wet- en regelgeving. Zo mogen de cocktails niet meer dan 14,9% alcohol bevatten. Onze cocktails smaken heerlijk en voldoen aan deze eisen. Als je een plek voor ons reserveert, doen wij de rest! We nemen dus ook alles mee dat nodig is om de cocktails te shaken. 

Meer informatie over het verrijken van jouw evenement met vers bereide cocktails? We zitten voor je klaar.

Cocktailshakers huren op festival of publieksevenement - Bar Company
Cocktailbar huren op festival of publieksevenement - Bar Company

‘Make your festival fun and profitable’

Cocktail Premixers op festivals

Onze Cocktail Premixers zijn cocktails die gekoeld worden opgeslagen en vervoerd worden. Ze bevatten niet meer dan 14,9% alcohol. Toch hebben ze de zelfde smaak hebben als cocktails met een hoger alcohol percentage. Op jouw festival hoeven wij hier enkel nog de verse ingrediënten en garneringen aan toe te voegen. Hierdoor kunnen wij op een zeer hoog tempo cocktail shaken en hebben we een hoge capaciteit. Maar het belangrijkste is dat wij hiermee voldoen aan de eisen die de voedsel en warenautoriteit stelt.

Alle soorten premix cocktails

Het aanbod Cocktail Premixers is zeer uitgebreid. Je hebt de keuze uit meer dan tien varianten. Van een Long Island Ice Tea of wereldberoemde Mojito tot de traditionele Tequila Sunrise. Al onze cocktails worden door een van onze professionele cocktailshakers aan onze unieke festival cocktailbars bereid en afgewerkt met de Bar Company ‘finishing touch’ .

Cocktails op festival of publieksevenement - Bar Company
Cocktails - Bar Company
Cocktailshakers huren op festival of publieksevenement - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!