Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Cocktails Cocktailshaker

Cocktailshaker huren

Een goede cocktailshaker huren voor je feest? Wij beschikken over veertig ervaren en enthousiaste cocktailshakers. Met onze cocktailshakers sla je twee vliegen in een klap: naast dat je gasten genieten van de lekkerste cocktails, worden ze namelijk ook geëntertaind.

Een ding is zeker; we maken er een avond van, om nooit meer te vergeten.

Cocktailshaker inhuren | Bar Company

“ We wilden maar een ding; een écht feest.
Nou dat is dankzij jullie cocktailshaker zeker gelukt!“

— Angela, Rabobank —

cocktail workshop boeken op locatie

Cocktailshaker inhuren

Toen wij jaren geleden begonnen met Bar Company maakten we alleen cocktails. Cocktails waren, en zijn nog steeds, onze passie. We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktails, maar het shaken van cocktails vinden we nog véél leuker. Wanneer je dus een van onze cocktailshakers inhuurt weet je zeker dat je gepassioneerde vakman krijgt.

  • Lekkere cocktails én entertainment voor je gasten
  • Gepassioneerde vakmensen
  • Op iedere locatie in Nederland te boeken
  • Op al meer dan 5.000 feesten cocktails geshaket!

Huur niet zomaar een cocktailshaker

Onze cocktailshakers worden getraind in onze eigen BarCademy en bij de BOLS Bartending Academy. Cocktails shaken kunnen ze dus als de beste, maar daar blijft het niet bij. Er mag namelijk iets gevierd worden, dus het moet geen saaie bedoeling worden op jouw feest. Onze bartenders zijn ras entertainers en zorgen ervoor dat jouw gasten vermaakt worden.

Een cocktailshaker huren of een bartender huren, wat is het verschil?

Er is geen verschil. De term ‘cocktailshaker’ verwijst eigenlijk naar de glazen of tinnen beker waar je de drank in schudt zodat deze goed mengt en koud wordt. De juiste term voor onze cocktail barmannen is eigenlijk bartender. In de Nederlandse volksmond wordt echter over cocktailshakers gesproken. Wanneer je dus een cocktail barman wil huren, dien je te zoeken op bartender huren in plaats van cocktailshaker huren. Wil je dus indruk maken bij onze collega’s? Vraag dan om een bartender in plaats van een cocktailshaker ;).

cocktail barman of bartender inhuren - Bar Company

De kosten van een cocktailshaker huren

Omdat cocktails shaken niet echt als werken voelt en we op zo veel mogelijk feesten willen werken, bieden we onze diensten ook nog eens scherp geprijsd aan. Ondertussen hebben wij op meer dan 5.000 feesten cocktails geshaket.

Benieuwd wat onze cocktailshakers kosten? In combinatie met een cocktailbar en cocktails bedraagt de uurprijs € 29,50 met een minimum van 4 uur. De totaalprijs van de cocktail catering is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal cocktails. Je huurt ons al in vanaf €650,- volledig verzorgd. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Onze cocktail shakers kunnen op iedere locatie in Nederland komen shaken, dus ook op jouw bedrijfsfeest of evenement!

Professionele en gepassioneerde cocktailshaker van Bar Company

Een cocktailshaker huren met of zonder cocktailbar

Wij werken bij voorkeur achter onze eigen mobiele cocktailbars. Deze zien er namelijk gaaf uit en zijn optimaal ingericht. Beschik je zelf echter al over een bar dan kunnen we deze ook gebruiken en nemen we alleen de tools en ingrediënten mee.

Lees meer over:
🍸 Welke mobiele cocktailbars je kunt huren 
🍸 Wat wij verstaan onder cocktail catering 
🍸 Onze alcoholvrije cocktails die wij aanbieden
🍸 Welke opties wij hebben voor cocktails op locatie

cocktail workshop boeken op locatie

Vrouwelijk cocktailshaker inhuren

Wie dacht dat cocktails shaken alleen iets voor mannen is, heeft onze vrouwelijke cocktailshakers nog niet in actie gezien.

Heb je een voorkeur voor een vrouwelijke bartender? Dan houden we hier graag rekening mee.

“ Cocktails, because no good party ever started with eating a salad! “

Gratis advies ontvangen?
Gratis advies ontvangen?

We helpen je graag. Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen! Of je kunt ons bereiken door te bellen: 088 20 35 100