Team van 50 cocktailshakers

We werken op jouw feest, alsof het ons eigen feest is

We nemen al je zorgen uit handen

Home 9 Cocktails 9 Cocktailshaker inhuren

Cocktailshaker huren

Een cocktailshaker huren voor je feest? Wij beschikken over veertig ervaren en enthousiaste cocktailshakers. Met onze cocktailshakers sla je twee vliegen in een klap: Naast dat je gasten genieten van de lekkerste cocktails, worden ze namelijk ook geëntertaind. Een ding is zeker; we maken er een avond van, om nooit meer te vergeten.

Cocktailshaker inhuren

Toen wij jaren geleden begonnen met Bar Company maakten we alleen cocktails. Cocktails waren, en zijn nog steeds, onze passie. We zijn namelijk niet alleen gek op het drinken van cocktails, maar het shaken van cocktails vinden we nog véél leuker. Wanneer je dus een van onze cocktailshakers inhuurt weet je zeker dat je gepassioneerde vakman krijgt.

Huur niet zo maar een cocktailshaker

Onze cocktailshakers worden getraind bij de BOLS Bartending Academy. Cocktails shaken kunnen ze dus als de beste, maar daar blijft het niet bij. Er mag namelijk iets gevierd worden, dus het moet geen saaie bedoeling worden op jouw feest. Onze bartenders zijn ras entertainers en zorgen ervoor dat jouw gasten vermaakt worden.

Een cocktailshaker huren met of zonder cocktailbar

Wij werken bij voorkeur achter onze eigen mobiele cocktailbars. Deze zien er namelijk gaaf uit en zijn optimaal ingericht. Beschik je zelf echter al over een bar dan kunnen we deze ook gebruiken en nemen we alleen de tools en ingrediënten mee. 

Wat kost een cocktailshaker huren?

Omdat cocktails shaken niet echt als werken voelt en we op zo veel mogelijk feesten willen werken, bieden we onze diensten ook nog eens scherp geprijsd aan. Ondertussen hebben wij op meer dan 5.000 feesten cocktails geshaket. Benieuwd wat onze cocktailshakers kosten? In combinatie met een cocktailbar en cocktails bedraagt de uur prijs € 29,50 met een minimum van 4 uur. De totaalprijs van de cocktail catering is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal cocktails. Je huurt ons al in vanaf € 650,- volledig verzorgd. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

Een cocktailshaker huren of een bartender huren, wat is het verschil?

Er is geen verschil. De term ‘cocktailshaker’ verwijst eigenlijk naar de glazen of tinnen beker waar je de drank in schudt zodat deze goed mengt en koud wordt. De juiste term voor onze barmannen is eigenlijk bartender. In de Nederlandse volksmond wordt echter over cocktailshakers gesproken. Wanneer je dus een cocktail barman wil huren, dien je te zoeken op bartender huren in plaats van cocktailshaker huren. Wil je dus indruk maken bij onze collega’s? Vraag dan om een bartender in plaats van een cocktailshaker ;). 

‘Cocktails, because no good party ever started with eating a salad!’

Cocktailshaker huren - Bar Company

Lees meer over:

🍸 Welke mobiele cocktailbars je kunt huren 
🍸 Wat wij verstaan onder cocktail catering en alcoholvrije cocktails
🍸 Voor welke type feesten cocktails op locatie geschikt zijn
🍸 Of bekijk de foto’s van onze cocktailshakers

Mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company
Cocktailshaker inhuren - Bar Company
Cocktailshaker huren met cocktailbar - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!