Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Espressomachine verhuur bij Bar Company


Wil jij een echte Italiaanse espressomachine huren voor jouw evenement, beursstand of bedrijfsfeest? Dan zijn we je graag van dienst. Wij hebben namelijk een passie voor koffie en werken zodoende alleen met de beste apparatuur. Onze machines verhuren we ook los, zonder barista of barmeubel. Door onze jaren ervaring en meer dan 1.000 tevreden klanten, durven we onszelf specialist te noemen in espressomachine verhuur.

Espressomachine huren voor evenementen - Bar Company

Espressomachine verhuur

Geen evenement is hetzelfde en daarom bieden wij ook verschillende soorten espressomachines aan. We beschikken over meerdere soorten machines; de volautomaat espressomachine en de halfautomaat espressomachine. Van beide type machines hebben we diverse merken en types zodat je altijd de machine krijgt die perfect aansluit bij jouw wensen. Op een drukke beursstand is bijvoorbeeld vaak meer capaciteit nodig dan bij een kleine vergadering.

Daarnaast is het mogelijk om de espressomachine los te huren, of op een stijlvol verrijdbaar meubel. In dit meubel bevinden zich twee watertanks van 20 liter zodat je alleen nog maar stroom nodig hebt.

Espressomachine verhuur - Bar Company

Volautomaat espressomachine huren

Wil je gewoon snel goede koffie kunnen schenken? Dan ben je op zoek naar een volautomaat espressomachine. Onze professionele WMF espressomachines maken met een druk op de knop eenvoudig de lekkerste espresso, koffie, cappuccino, thee of warme choco. 240 koffie in één uur is geen probleem voor dit apparaat. De volautomaat wordt geleverd met een verwarmingsmeubel voor de kopjes. Daarnaast is het mogelijk om ook de koffie, melk, suiker, bekertjes en roerstaafjes bijgeleverd te krijgen, zo wordt alles in één keer perfect geregeld. De machine komt met een groot waterreservoir en hoeft dus niet aangesloten te worden op het waternet. Daarnaast heb je geen krachtstroom nodig voor dit apparaat.

Volautomaat koffiemachine huren - Bar Company

Ben je een barista of huur je een barista in, dan wil je natuurlijk een halfautomaat. Je hebt dan zelf invloed op de maling, dosering en de doorlooptijd. Bovendien kun je met een pistonautomaat mooie vormpjes in de melkkoffies schenken als je latte art beheerst.
Onze halfautomaten worden veel gehuurd op beursstands, congressen en bedrijfsfeesten. Wij werken zelf het liefste op de SanRemo espressomachines. Dit apparaat beschikt over twee zetgroepen waardoor je vier espresso’s tegelijk kunt zetten. De machine wordt geleverd met twee grote watertanks van 20L zodat je niet afhankelijk bent van een waterleiding. We verhuren de machine compleet, dus inclusief een koffiemolen, uitkloplade, melkkannetjes en alles wwat je verder nodig hebt. Wil je ook dat wij de koffie, melk, suiker, bekertjes, roerstaafjes en versnaperingen verzorgen? We zijn je graag van dienst!

Deze koffiemachines worden geleverd met of zonder mobiel koffiebarmeubel. Daarnaast is de installatie met uitleg altijd inbegrepen. Interesse of meer willen weten? Neem contact met ons op via het contactformulier, tel. 088 2035100 of info@barcompany.nl. We helpen je graag!