Authentieke bakfiets uit 1940

Alles wordt door ons geregeld

Meer dan 5.000 events uitgevoerd

Home 9 Koffie catering 9 Koffiemachine huren 9 Koffie printer huren

Koffie printer huren

Het mag wellicht bekend zijn dat onze barista’s met liefde de mooiste hartjes in je cappuccino schenken (latte art). Maar wil je écht iets bijzonders, dan is onze koffie printer iets voor jou.

Wat is een koffie printer

Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. We gebruiken alleen geen inkt maar koffie-extract. Hierdoor blijft de smaak van onze duurzame specialty coffee onveranderd.

Wat zijn de mogelijkheden van de koffie printer?

Wij leveren bij de printer ook een tablet. Hierop kun je een tekst typen, een foto uploaden of een van de beschikbare grappige afbeeldingen kiezen. Wil je liever een foto of selfie maken? Dan gebruik je simpelweg je eigen telefoon en stuur je de foto via Wifi naar de printer. De cappuccino’s worden daarom ook wel selfieccino’s genoemd.

De printer heeft een eigen Wifi punt, dus is niet afhankelijk van een locatie. Binnen enkele seconden wordt jouw persoonlijke cappuccino geprint.

Koffie printer voor beurzen, congressen en andere evenementen

De koffie printer is de perfecte manier om je collega’s, bezoekers of gasten mee te verrassen. Daarnaast biedt het printen van teksten, logo’s of foto’s unieke marketing en reclame mogelijkheden. Niet alleen wordt er lang over nagepraat, we zien ook dat er veel geprinte koffies op social media gedeeld worden.

De printer maakt zelf geen koffie. We adviseren daarom om ook altijd een barista in te huren met koffiemachine bij de printer in te huren. En wil je het helemaal leuk doen, plaats dan een mobiele koffiebar. Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar.

Dus wil je jouw koffie ook een gezicht geven? Vraag dan een offerte aan, we zitten voor je klaar. 

Of bekijk meer foto’s van onze koffie op evenementen.

‘De koffies zijn worden zo bijzonder, dat ze gedeeld worden op socials!’

Koffie printer huren - Bar Company
Selfieccino huren - Bar Company
Koffie op de beursstand - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!