Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Koffie bakfiets huren

Een koffie bakfiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Voor de ontvangst van je gasten, als traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker. Voor welke gelegenheid je de bakfiets dan ook wenst in te zetten, je mag er van uit gaan dat deze eye-catcher voor een echte beleving zal zorgen! 

Koffie fiets huren voor evenementen - Bar Company

“ Ok, but first coffee!“

koffiefiets huren - Bar Company

Wat is er inbegrepen bij de bakfiets

Wij verzorgen alles dat nodig is, zodat jij nergens meer omkijken naar hebt. Op deze manier kun je maximaal genieten van je eigen evenement. Lekker toch?

Lees meer onze barista’s inhuren, de duurzame specialty coffee die we schenken en wat er allemaal is inbegrepen bij onze koffie catering op locatie. En heb je al gezien dat je bij ons ook hele gave koffie tuk tuks kunt huren.

Elektrische koffie bakfiets huren

Wil je een elektische koffie bakfiets huren? Ook dat is mogelijk. Onze elektrische koffie bakfiets is voorzien van auto wielen. Hierdoor kan de elektrische bakfiets met gemak meerdere zware koffiemachines vervoeren. We zijn er erg trots op.

koffiefiets huren - Bar Company
Stijn Hermsen
Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!