Authentieke bakfiets uit 1940

Alles wordt door ons geregeld

Meer dan 5.000 events uitgevoerd

Home 9 Koffie catering 9 mobiele koffiebar huren 9 Koffie fiets huren

Koffiefiets huren

Een koffiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Voor de ontvangst van je gasten, als traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker. Voor welke gelegenheid je de bakfiets dan ook wenst in te zetten, je mag er van uit gaan dat deze eye-catcher voor een echte beleving zal zorgen! 

Een koffiefiets huren

Bekijk hier onze hippe koffiefiets:

De koffiefiets

Onze koffiefiets is een echte Gazelle bakfiets uit 1940. Wij hebben deze fiets gerestaureerd en voorzien van alle gewenste opties, zoals twee stroomgroepen en een dak met spotjes. De fiets heeft een afmeting van 2,70m x 1,50m en is inzetbaar op vrijwel iedere locatie.

Een voordeel van de bakfiets is dat deze er van alle kanten mooi uit ziet. Hierdoor kunnen je gasten en bezoekers er omheen lopen en van alle kanten bestellen. Dit in tegenstelling tot onze bars, waar de gasten aan één kant staan en onze barista aan de andere kant. Indien gewenst kunnen wij ook een terras met tafeltjes en stoelen bij de bakfiets leveren.
De fiets is geheel zelfvoorzienend en heeft alleen een stroompuntje nodig. Is deze niet aanwezig dan kunnen wij ook een aggregaat meenemen. En indien gewenst voorzien we de hele bakfiets van jouw logo of artwork.

Koffie bakfiets huren | Bar Company
Koffiefiets huren voor evenementen op locatie - Bar Company

‘Nothing brings people together like coffee!’

Wat is er inbegrepen

Wij verzorgen alles dat nodig is, zodat jij nergens meer omkijken naar hebt. Op deze manier kun je maximaal genieten van je eigen evenement. Lekker toch?

Lees meer onze barista’s inhuren, de duurzame specialty coffee die we schenken en wat er allemaal is inbegrepen bij onze koffie catering op locatie. En heb je al gezien dat je bij ons ook hele gave koffie tuk tuks kunt huren.

Koffie bakfiets huren op locatie - Bar Company
Koffie bakfiets huren - Bar Company
Koffie catering met barista op locatie - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!