Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Een broodjesbar huren

Wil je een broodjesbar huren? Dat kan vanaf heden bij Bar Company. We hebben namelijk een smaakvolle sandwichbar toegevoegd aan ons assortiment. Dit concept heeft een vliegende start gemaakt met een twee weken durende opdracht voor KPN.

Waarom een broodjesbar huren?

In twee weken tijd hebben wij alle medewerkers van zeven KPN callcenters voorzien van diverse heerlijke vers belegde broodjes. Maar waarom wilde KPN een broodjesbar huren?

Iedereen eet toch brood? En broodjes zijn ook overal te verkrijgen. Om indruk te maken met verse broodjes en sandwiches moet je dus een professionele partij hebben die écht iets bijzonders kan maken van het alledaagse broodje.

KNP wilde haar medewerkers eens goed in het zonnetje zetten. En we kunnen wel zeggen dat dit is gelukt met deze traktatie. De warme broodjes kwamen als een echte verrassing en vlogen over de toonbank. Het resultaat: blije medewerkers en een geslaagd evenement.

Assortiment broodjes en sandwiches

De biologische broodjes kwamen in vier varianten:

– Broodje brie, walnoot, honing en gemengde sla

– Broodje tonijnsalade, komkommer, gemengde sla

– Broodje gezond met ham, kaas, komkommer, ei, sla en mayonaise

– Broodje eiersalade, katenspek en ijsbergsla

Een broodjesbar huren op locatie | Bar Company

Broodjesbar voor iedere locatie

Iedere locatie is geschikt voor onze broodjesbar. Omdat sommige callcenters alleen met de trap te bereiken waren hebben we bij KPN speciale bars ingezet die getild konden worden.

Wil je jouw medewerkers of klanten ook eens in het zonnetje zetten? Wij vertellen je graag alles over het huren van een sandwichbar / broodjesbar op jouw locatie!

Deel dit bericht: