Grootste assortiment cocktailbars

Voor ieder budget en iedere locatie

5.000 klanten gingen je voor

Home 9 Cocktails 9 mobiele cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren

Je wilt natuurlijk een leuke barman en lekkere cocktails. Maar heb je ook al nagedacht over de mobiele cocktailbar? Wij beschikken over een groot assortiment aan cocktailbars zodat we altijd de perfecte bar voor je hebben. 

Welke mobiele cocktailbar wil je huren?

Allereerst wil je een ‘mooie’ cocktailbar die goed past op jouw feest. En omdat iedereen iets anders mooi vindt, beschikken wij over veertig cocktailbars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk. Alles kan.

Daarnaast is het belangrijk dat de bar precies het juiste formaat heeft. Een te kleine bar valt weg in een grote ruimte. Een te grote bar neemt onnodig veel ruimte in beslag. Onze bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed. Ze passen door iedere deur en kunnen zodoende op iedere locatie opgebouwd worden.

Tot slot is het belangrijk dat de bar duidelijk maakt dat er cocktails verkrijgbaar zijn. Jouw gasten dienen zich aangetrokken te voelen om een cocktail te bestellen.

Tip: Upgrade je cocktailbar met dit gave COCKTAILS sign! Er worden cocktails geserveerd en dat mag iedereen weten ook. Het sign is met de hand gemaakt van metalen bakletters met daarin transparante gloei-bollampjes. Laat je gasten weten dat dit geen standaard feestje is. 

Wat kan je verwachten wanneer je onze mobiele cocktailbar inhuurt?

Als jij voor een plekje zorgt, doen wij de rest. Dat betekent dus dat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. We bouwen in één uur alles op en gaan onszelf dan even omkleden. Alle materialen zoals glaswerk zijn ook altijd inbegrepen.  

Wat kost het om een mobiele cocktailbar te huren?

Je huurt onze mobiele cocktailbars tegen de scherpste huurtarieven. Daarom durven wij je de beste prijs/kwaliteit-verhouding van Nederland te garanderen. Welke bar het meest geschikt is voor jouw evenement? Wij adviseren je graag. De huur prijs van een mobiele cocktailbar met alle materialen is € 195,-. De cocktailshaker en de cocktails zijn hier nog niet bij inbegrepen. Je huurt ons al in vanaf €500,- totaal verzorgd.

Lees meer over:

– De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
– Wat wij verstaan onder cocktail catering en alcoholvrije cocktails
– Voor welke type feesten cocktails op locatie geschikt zijn
– Of bekijk een aantal foto’s ter impressie

Bijzondere mobiele cocktailbars

Wist je dat onze favoriete cocktails een eigen bar hebben? Bekijk bijvoorbeeld de Gin Tonic bar – Mojito bar – Scroppino bar. En wil je echt iets bijzonders, bekijk dan ook even ons cocktail laboratorium.

Mobiel cocktailbar huren voor je feest - Bar Company

‘Drinks that will improve your dance moves!’

Cocktails op feest - Bar Company
Mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company
Mobiele cocktailbar huren met cocktailshaker en cocktails - Bar Company
Mobiele cocktailbar op locatie - Bar Company
Adviseur Djordi

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!