Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Cocktails Cocktailbar

Mobiele cocktailbar huren

Een leuke barman en lekkere cocktails op jouw feestje. Wie wilt dat nou niet! Heb je er al eens over nagedacht om een mobiele cocktailbar te huren? Wij beschikken over een groot aantal cocktailbars, zodat jij altijd de perfecte bar kunt huren. Onze mobiele cocktailbar is te huur voor elke locatie.

Mobiele cocktailbar huren

“ Niet alleen wij maar ook al onze gasten vonden het fantastisch! Een aanrader voor ieder feest!“Mobiele cocktailbar huren

Een mobiele cocktailbar huren voor op jouw feest!

Je wilt een ‘mooie’ cocktailbar huren die goed past op jouw feest. En omdat iedereen iets anders mooi vindt, beschikken wij over veertig cocktailbars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk. Alles kan! Zo is de mobiele cocktailbar een perfecte toevoeging op jouw feest.

  • Altijd een mobiele cocktailbar in de juiste stijl en met het ideale formaat
  • Volledig verzorgd, jij hoeft op de dag zelf alleen een plek aan te wijzen
  • Met onze professionele cocktailshakers
  • Minimaal 5 verschillende cocktails op het menu
  • Op iedere locatie in Nederland te boeken
  • Al meer dan 5.000 geslaagde feesten!

Cocktailbar thuis of op locatie

Wil jij graag een feestje geven, maar heb je geen zin om zelf achter de bar te staan? Geen zorgen, want onze cocktailbars zijn overal in Nederland te huren. Dus ook kun je thuis een cocktailbar huren! Als jij nou het feestje geeft in jullie achtertuin, op kantoor, of op een toffe evenementenlocatie… Onze leuke cocktailshakers komen naar jou toe en nemen alles mee wat zij nodig hebben om de lekkerste cocktails te maken. Zo nemen zij jou al het werk uit handen en ben jij verzekerd van een topfeestje, zonder gedoe!

Onze geheel verzorgde mobiele cocktailbar op locatie

Je gaat een feest geven en je wil een cocktailshaker inhuren die zijn eigen mobiele cocktailbar meeneemt. Dan wil je natuurlijk dat je de beste keuze maakt voor jouw locatie en dat je tijdens het feest nergens aan hoeft te denken. Als jij voor een plekje zorgt, doen wij de rest. Dat betekent dus dat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Ons ervaren personeel heeft zich bewezen door meerdere trainingen succesvol af te ronden. Die professionaliteit stralen ze uit wanneer ze op jouw feest komen! Onze cocktailshakers nemen alle benodigdheden mee om cocktails te shaken. Dus ook alle verschillende soorten glaswerk en ijs. Ze bouwen in één uur alles op en zijn dan klaar om achter de bar te staan op jouw feest! Huur onze cocktailbar en wij nemen al jouw zorgen uit handen.

Kosten van een cocktailbar huren

Een cocktail is misschien wel het meest feestelijke drankje dat er bestaat. Daarnaast is het een luxe drankje dat je niet iedere dag drinkt. Voor een gemiddeld cocktailtje betaal je in de stad dan ook al gauw € 10,-.

De prijs van onze diensten is opgebouwd uit een aantal variabele kosten en de huur van de bar. De variabele kosten bestaan uit; het aantal cocktails, het aantal uren dat je de bar geopend wil hebben en de reiskosten naar de locatie van jouw feest. Hierdoor huur je al een volledig verzorgde cocktailbar vanaf 750 euro! En wat je daarvoor krijgt? Een professionele cocktailshaker die 4 uur lang heerlijke luxe cocktails maakt voor jouw gasten. Dat klinkt als een geslaagd feestje!

Wist je dat onze favoriete cocktails een eigen bar hebben? Bekijk bijvoorbeeld de Gin Tonic bar – Mojito bar – Scroppino bar. Wil je echt iets bijzonders, bekijk dan ons cocktail laboratorium.  

Een cocktailbar huren met bartender op je eigen locatie

Wanneer je bij ons een cocktailbar huurt nemen we al jouw zorgen uit handen! We helpen je graag met het kiezen van de geschikte stijl cocktailbar die past bij jouw feest. Waar moet je verder rekening mee houden?

Formaat mobiele cocktail bar huren feest

Wanneer je een mobiele bar wil huren voor je feest, is het belangrijk dat deze het juiste formaat heeft. Een te grote bar neemt onnodig veel ruimte in beslag. Onze bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed. Ze passen door iedere deur en kunnen zodoende op iedere locatie opgebouwd worden.

Signing bij bar voor cocktails op locatie

Tot slot is het belangrijk dat de bar duidelijk maakt dat er cocktails verkrijgbaar zijn. Jouw gasten dienen zich aangetrokken te voelen om een cocktail te bestellen. Dat doen we door leuke aankleding van de bar en door verschillende mogelijke ‘cocktails’ signing.

Prijs op maat van een cocktailbar huren op jouw feest

Benieuwd naar een prijs op maat? Wij zitten voor je klaar. Vraag een offerte aan of geef ons een belletje. Ons telefoonnummer is 088 2035100.

Mobiele cocktailbar huren | Bar Company
Marmer witte cocktailbar | Bar Company
mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company

Uniek in Nederland!

De meeste cocktail cateraars gebruiken een standaard barretje of zelfs een buffet om cocktails op te shaken. Wij niet. 

Door de verlichting in onze bars wordt iedere cocktail uitgelicht als een waar kunstwerkje. Maar het echte geheim van het succes van deze cocktailbar ligt aan de binnenkant van de bar.

De bars zijn namelijk professionele cocktail keukens. Door de ingebouwde watertanks kunnen we bijvoorbeeld spoelen zonder dat er een water aansluiting nodig is. En door de ergonomische indeling kan de bartender op zeer hoge snelheid de lekkerste cocktails shaken.
Hierdoor haal je het maximale rendement uit je gehuurde cocktailbar.

Veelgestelde vragen

Wij regelen alles, zodat jij lekker feest kan vieren. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Dus ook al het ijs en verschillende soorten glaswerk. Tijdens het shaken hebben we alleen geen tijd om de glazen op te halen. Dit doen we dus als we klaar zijn of wellicht dat iemand uit de bediening dit zou kunnen doen.

‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en glaswerk mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal cocktails.

Wanneer we bijna het afgesproken aantal cocktails bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal cocktails af te nemen. Deze extra cocktails kosten hetzelfde per stuk als de cocktails in de offerte. Wij zullen nooit extra cocktails shaken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goede vraag! Wanneer je tussen de 1 en 3 cocktails per gast rekent, dan zit je goed.
Je zal zien dat jouw gasten graag een biertje of wijntje laten staan wanneer er een cocktailbar aanwezig is. Cocktails drink je immers niet iedere dag. Ze zijn nu ‘up for grabs’ terwijl je er in de stad minimaal € 10,- per stuk voor betaalt. Daarnaast is er ook gedacht aan de gasten die met de auto zijn want we shaken ook altijd een aantal alcoholvrije cocktails.

Wij shaken minimaal 5 populaire cocktails en 2 alcoholvrije cocktails op jouw feest. In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrijwel alle mogelijke cocktails al een keer geshaket.

We weten hierdoor precies welke cocktails populair zijn op feesten. Met deze cocktails hebben we een heel mooi menu samengesteld. Dit menu wisselt met de seizoenen mee zodat je in de zomer ook echt zomerse cocktails krijgt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde cocktail? Laat het ons weten, dan zetten we die op jouw menu.

Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle mobiele cocktailbars passen door een normale deuropening van 0,85m. De cocktailbars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke bar het meest geschikt is.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

Nee hoor. 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij Bar Company. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een mobiele cocktailbar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

De prijs van een cocktailbar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het aantal cocktails en het aantal uur dat we mogen komen. In principe kun je de volgende variabelen aanhouden.
€ 250,- voor de mobiele cocktailbar met materialen
€ 29,50 per uur voor een professionele cocktailshaker
€ 4,75 voor een luxe cocktail
Vraag echter altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze cocktail catering is in te huren vanaf € 750,- volledig verzorgd.

Jazeker. Wij werken veel voor bedrijven en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Als jij ons je logo stuurt, dan zetten wij deze kosteloos op de menukaarten. Daarnaast kunnen we de cocktails ook corporate-namen geven. Denk aan de ‘jouw bedrijf’- Mojito. Ieder feest wordt gehouden met een reden en deze communiceren wij graag van je.

Goed dat je dit wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffieblend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat wij een duurzame cateraar zijn.

Jouw feest moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 80 eigen cocktailshakers zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

Met Bar Company ben je in good company!

Jazeker. Onze 80 cocktailshakers hebben zich bewezen door meerdere trainingen succesvol af te ronden alvorens ze op pad mogen voor ons. Ze hebben een passie voor cocktails en stralen dit af op jouw gasten of bezoekers. De professionaliteit van onze cocktailshakers wordt geborgd door hen continu te blijven trainen in onze eigen BarCademy.

Wij komen met onze mobiele cocktailbar op elk feest! Zo kan je thuis een bar huren. Leuk voor bijvoorbeeld een feestje in de zomer. Ons personeel zet dan met alle liefde de bar op in jouw achtertuin. Maar ook voor andere feestjes zijn onze mobiele bars geschikt! Zo komen wij ook vaak op bedrijfsfeestjes en grotere evenementen. Onze cocktailbars zijn overal in Nederland te huren en onze cocktailshakers kunnen op elke locatie shaken.

Zeker! Wanneer je bij ons een mobiele cocktailbar huurt, komt er altijd personeel mee. Onze cocktailshakers zijn echte professionals en hebben een passie voor cocktails. Dit stralen zij af op jouw gasten of bezoekers. Zo weet je zeker dat jouw gasten de lekkerste cocktails krijgen én ben jij verzekerd van een topfeestje, zonder gedoe.

Lees meer over:
🍸 Al onze cocktail services
🍸 De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
🍸 Wat wij verstaan onder cocktail catering
🍸 De alcoholvrije cocktails die wij aanbieden

“ Voor de tweede keer gebruik gemaakt van een luxe cocktailbar voor een zakelijk event. Duidelijke communicatie, wordt goed meegedacht en prettige mensen om mee te werken. Alles was super goed.“
Neem contact op voor meer informatie over cocktail workshop op locatie
Heb je nog vragen over het huren van een mobiele cocktailbar?

We helpen je graag. Neem contact met ons op en ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen! Je kunt ons ook bereiken door het invullen van ons contactformulier of te bellen naar 088 20 35 100.