• Meer dan 15 jaar ervaring
  • + 10.000 tevreden klanten
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Ontvang je offerte binnen 24 uur

Home Cocktails Cocktailbar

Mobiele cocktailbar huren

Je wil natuurlijk een leuke barman en lekkere cocktails. Maar heb je ook al nagedacht over welke mobiele cocktailbar je wil huren? Wij beschikken over een groot assortiment aan cocktailbars zodat je altijd de perfecte bar kunt huren.

Mobiele cocktailbar huren

Welke mobiele cocktailbar wil je huren?

Allereerst wil je een ‘mooie’ cocktailbar huren die goed past op jouw feest. En omdat iedereen iets anders mooi vindt, beschikken wij over veertig cocktailbars in diverse stijlen. Neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk. Alles kan.

Daarnaast is het belangrijk dat de bar precies het juiste formaat heeft. Een te kleine bar valt weg in een grote ruimte. Een te grote bar neemt onnodig veel ruimte in beslag. Onze bars variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed. Ze passen door iedere deur en kunnen zodoende op iedere locatie opgebouwd worden.

Tot slot is het belangrijk dat de bar duidelijk maakt dat er cocktails verkrijgbaar zijn. Jouw gasten dienen zich aangetrokken te voelen om een cocktail te bestellen.

mobiele cocktailbar huren op locatie - Bar Company

Wij regelen alles
Wij regelen alles

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opbouwen
Opbouwen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Altijd voorbereid
Altijd voorbereid

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Opruimen
Opruimen

Tincidunt nec metus, integer hendrerit malesuada et id posuere lorem condimentum scelerisque malesuada arcu interdum.

Wat kan je verwachten wanneer je onze mobiele cocktailbar inhuurt?

Als jij voor een plekje zorgt, doen wij de rest. Dat betekent dus dat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Huur onze cocktailbar en wij nemen al jouw zorgen uit handen. We bouwen in één uur alles op en gaan onszelf dan even omkleden. Alle materialen zoals glaswerk zijn ook altijd inbegrepen.

Wat kost een cocktailbar huren?

Een cocktail is misschien wel het meest feestelijke drankje dat er bestaat. Daarnaast is het een luxe drankje dat je niet iedere dag drinkt. Voor een gemiddeld cocktailtje betaal je in de stad dan ook al gauw € 10,-. Benieuwd wat de kosten zijn om een cocktailbar te huren op jouw feest? Lees dan verder!

Wist je dat onze favoriete cocktails een eigen bar hebben? Bekijk bijvoorbeeld de Gin Tonic bar – Mojito bar – Scroppino bar. En wil je echt iets bijzonders, bekijk dan ook even ons cocktail laboratorium.  

Mobiele cocktailbar huren | Bar Company

Goedkoop een cocktailbar huren met cocktailshaker op je eigen locatie

Je gaat een feest geven en je wil een cocktailshaker inhuren die zijn eigen mobiele cocktailbar meeneemt. Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Met welke prijs moet je rekening houden?

De prijs van onze diensten is opgebouwd uit een aantal variabele kosten en de huur van de bar. De variabele kosten bestaan uit; het aantal cocktails, het aantal uren dat je de bar geopend wil hebben en de reiskosten naar de locatie van jouw feest. Bijna al onze luxe cocktails kosten € 4,75 per stuk. Een professionele cocktailshaker huur je in vanaf € 29,50 per uur. En een luxe cocktailbar met materialen huur je al voor € 250,-. Hierdoor huur je al een volledig verzorgde cocktail catering vanaf € 750,-!

Cocktailbar huren op feest | Bar Company

De prijs van een cocktailbar huren op jouw feest

Benieuwd naar een prijs op maat? Wij zitten voor je klaar. Vraag daarom een offerte aan of geef ons een belletje; Tel. 088 2035100

Veelgestelde vragen

Wij shaken minimaal 5 populaire cocktails en 2 alcoholvrije cocktails op jouw feest. In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrijwel alle mogelijke cocktails al een keer geshaket.

We weten hierdoor precies welke cocktails populair zijn op feesten. Met deze cocktails hebben we een heel mooi menu samengesteld. Dit menu wisselt met de seizoenen mee zodat je in de zomer ook echt zomerse cocktails krijgt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde cocktail? Laat het ons weten, dan zetten we die op jouw menu.

Goede vraag! Wanneer je tussen de 1 en 3 cocktails per gast rekent, dan zit je goed.
Je zal zien dat jouw gasten graag een biertje of wijntje laten staan wanneer er een cocktailbar aanwezig is. Cocktails drink je immers niet iedere dag. Ze zijn nu ‘up for grabs’ terwijl je er in de stad minimaal € 10,- per stuk voor betaalt. Daarnaast is er ook gedacht aan de gasten die met de auto zijn want we shaken ook altijd een aantal alcoholvrije cocktails.

‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en glaswerk mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal cocktails.

Wanneer we bijna het afgesproken aantal cocktails bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal cocktails af te nemen. Deze extra cocktails kosten hetzelfde per stuk als de cocktails in de offerte. Wij zullen nooit extra cocktails shaken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Wij regelen alles, zodat jij lekker feest kan vieren. We nemen dus alles mee wat we nodig hebben. Dus ook al het ijs en verschillende soorten glaswerk. Tijdens het shaken hebben we alleen geen tijd om de glazen op te halen. Dit doen we dus als we klaar zijn of wellicht dat iemand uit de bediening dit zou kunnen doen.

Dit verschilt per barmeubel. De grootste bar is 2m x 0,82m in transportstand. Alle mobiele cocktailbars passen door een normale deuropening van 0,85m. De cocktailbars variëren tussen de 1m en 2m en kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een extra grote bar. Twijfel je of de bar een draai kan maken of dat deze in de lift past? Geef dit dan altijd aan bij je boeking. Op die manier kijken wij welke bar het meest geschikt is.

Wanneer je op jouw locatie een vloeroppervlakte kunt reserveren van 2,5m breed x 2m diep (per bar) dan zit je altijd goed.

Nee hoor. 90% van onze klanten heeft geen voorkeur voor een specifiek barmeubel. Het moet er gewoon goed uitzien en daar kan je altijd op rekenen bij Bar Company. Heb je na het bekijken van onze foto’s een voorkeur voor een mobiele cocktailbar? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

De prijs van een cocktailbar huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Denk hierbij aan het aantal cocktails en het aantal uur dat we mogen komen. In principe kun je de volgende variabelen aanhouden.
€ 250,- voor de mobiele cocktailbar met materialen
€ 29,50 per uur voor een professionele cocktailshaker
€ 4,75 voor een luxe cocktail
Vraag echter altijd een offerte aan. Je ontvangt deze op werkdagen binnen 24 uur van ons. Daarnaast denken we altijd graag met je mee en geven we je graag een gratis advies. Hierdoor kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze cocktail catering is in te huren vanaf € 750,- volledig verzorgd.

Jazeker. Wij werken veel voor bedrijven en we weten dus hoe belangrijk ‘branding’ is. Als jij ons je logo stuurt, dan zetten wij deze kosteloos op de menukaarten. Daarnaast kunnen we de cocktails ook corporate-namen geven. Denk aan de ‘jouw bedrijf’- Mojito. Ieder feest wordt gehouden met een reden en deze communiceren wij graag van je.

Goed dat je dit wilt weten! In 2015 ontstond de wens bij ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten. We hebben ons energieverbruik met 60% verminderd en voorzien voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte met een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Daarnaast zijn we volledig gestopt met het gebruiken van plastic rietjes en bekers. Tot slot gebruiken we zoveel mogelijk duurzame ingrediënten en hebben we een eigen duurzame koffieblend ontwikkelt. Je kunt dus wel zeggen dat wij een duurzame cateraar zijn.

Jouw feest moet een daverend succes worden en hiervoor moet alles kloppen op het juiste moment. Er is namelijk geen tweede kans om het goed te doen. Daarom wil je een ervaren partij inhuren waar je op kunt rekenen. Een partij die altijd de telefoon opneemt en je helpt bij al je vragen. Een partij met een team van 80 eigen cocktailshakers zodat ‘sorry we hebben een zieke’ uitgesloten is. Mede om deze reden zijn we ‘preferred supplier’ voor vrijwel alle evenementenbureau ’s en -locaties. En met meer dan 2.000 tevreden opdrachtgevers per jaar zijn we trotse marktleider!

Met Bar Company ben je in good company!

Jazeker. Onze 80 cocktailshakers hebben zich bewezen door meerdere trainingen succesvol af te ronden alvorens ze op pad mogen voor ons. Ze hebben een passie voor cocktails en stralen dit af op jouw gasten of bezoekers. De professionaliteit van onze cocktailshakers wordt geborgd door hen continu te blijven trainen in onze eigen BarCademy.

Geen antwoord gevonden op je vragen?

Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 088 20 35 100

Lees meer over

🍸De liefde voor cocktails van onze ervaren cocktailshakers
🍸 Wat wij verstaan onder cocktail catering en alcoholvrije cocktails
🍸 Voor welke type feesten cocktails op locatie geschikt zijn
🍸 Of bekijk een aantal foto’s ter impressie