Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Thomas Eeuwes

Naam: Thomas Eeuwes
Also known as: Thomas, Mode? Je bedoelt fashion, Eeuwes
Functie: Danser
Super power: Leeft op Zaanse mayonaise maar blijft slank


Thomas Eeuwes | Bar Company

Je gaat iets organiseren en je vraagt een offerte op via de website van Bar Company. Diezelfde dag wordt je teruggebeld door ene Thomas.

Met zijn vriendelijke en ontwapende stem vraagt hij ‘Hoi, waar kan ik je mee helpen?’ Je vertelt wat je gaat organiseren en wat je wil huren. Thomas vertelt je alles wat je wil weten maar gaat ook nog een stapje verder. Hij inspireert je namelijk ook met een paar gave ideeën waar je zelf niet aan had gedacht.

Maar gaandeweg het gesprek denk je; ‘wacht even, kan die Thomas niet gewoon zelf komen? Wat een fijn vent!’

Nadat hij 9.000 feesten is afgegaan hebben we Thomas nu in bescherming genomen tegen onze klanten. Feesten ok, maar Thomas is van ons.

Hoe komt het dat Thomas zo geliefd is onder collega’s, klanten en zuivelproducenten?

Is het omdat hij IEDERE dag ontbijt met een bak romige Danone stracciatella kwark? Of dat hij IEDERE dag luncht met bami soep óf mayonaise met tosti? Is het omdat hij een gevlochten enkelbandje draagt? Of omdat hij zijn haar pas doet op kantoor en nooit thuis? Is het omdat hij uit Tilburg komt? Of is het omdat hij tijdens zijn eerste werkweek, na 21 GT’s op een vrijmibo, onze vriescel open liet staan en er die nacht voor € 1.000,- aan ingevroren fruit en ijsklonten is weggesmolten? (een ‘gincident’).

Team Bar Company is nog steeds op zoek naar het antwoord. Hoe dan ook, you gotta love Thomas.

Thomas bereiken?

Tel: 088 2035105 (direct)
Mail: thomas@barcompany.nl

Lees meer over ons team