koffie-bar-huren

Koffie printer huren

Het mag wellicht bekend zijn dat onze barista’s met liefde de mooiste hartjes in je cappuccino schenken (latte art). Maar wil je écht iets bijzonders, dan is onze koffie printer iets voor jou.

Koffie printer

Met onze koffie printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding te printen op het melkschuim van je cappuccino. De printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. We gebruiken alleen geen inkt maar koffie-extract. Hierdoor blijft de smaak van onze duurzame specialty coffee onveranderd.

Wat zijn de mogelijkheden van de koffie printer?

Wij leveren bij de printer ook een tablet. Hierop kun je een tekst typen, een foto uploaden of een van de beschikbare grappige afbeeldingen kiezen. Wil je liever een foto of selfie maken? Dan gebruik je simpelweg je eigen telefoon en stuur je de foto via Wifi naar de printer. Binnen enkele seconden wordt jouw persoonlijke cappuccino geprint.

Koffie printer voor beurzen, congressen en andere evenementen

De koffie printer is de perfecte manier om je collega’s, bezoekers of gasten mee te verrassen. Daarnaast biedt het printen van teksten, logo’s of foto’s unieke marketing mogelijkheden. Niet alleen wordt er lang over nagepraat, we zien ook dat er veel geprinte koffies op social media gedeeld worden.

De printer maakt zelf geen koffie. We adviseren daarom om ook altijd een barista met koffiemachine bij de printer in te huren. Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar.

Wil je jouw koffie ook een gezicht geven? Vraag dan een offerte aan, we zitten voor je klaar. Tel. 024 3572761