koffie bar huren

barista inhuren

U wilt een barista inhuren voor uw evenement? Dan bent u bij Bar Company aan het juiste adres! Bar Company beschikt over een team van twintig gecertificeerde barista’s met een ongekende passie voor koffie.

Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista u ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat uw gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt uw koffie persoonlijk. Waarom onze barista’s het meest geschikt zijn voor uw evenement? Alle barista’s:

  • Zijn SCAE gecertificeerd
  • Schenken altijd de mooiste vormpjes in de melkkoffies (latte art)
  • Zijn proactief, flexibel en adviseren u graag
  • Zijn representatief en getraind in gastheerschap
  • Zorgen letterlijk voor een warm ontvangst van uw gasten
  • Voegen een beetje liefde toe aan iedere kop koffie

Barista inhuren op uw stand?

Wanneer u het maximale rendement wilt halen uit uw beursstand of congres dan kunt u onze barista inhuren op uw stand. Door uw gasten gepast te ontvangen met heerlijke koffie zullen zij zich welkom en gewaardeerd voelen. Meer informatie over een barista inhuren op uw stand vindt u hier.

Barista inhuren met of zonder espressomachine

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiebar en met of zonder espressomachine. Beschikt u dus al over een bar met machine dan zijn wij u alsnog graag van dienst!