koffie bar huren

Barista inhuren

Je wilt een barista inhuren voor jouw evenement? Dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres! Bar Company beschikt over een team van twintig gecertificeerde barista’s met een ongekende passie voor koffie.

Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista je ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat je gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt je koffie persoonlijk.

Waarom onze barista’s het meest geschikt zijn voor jouw evenement? Alle barista’s:

  • Schenken altijd de mooiste vormpjes in de melkkoffies (latte art)
  • Zijn proactief, flexibel en adviseren je graag
  • Zijn representatief en getraind in gastheerschap
  • Zorgen letterlijk voor een warm ontvangst van jouw gasten
  • Voegen een beetje liefde toe aan iedere kop koffie

Barista huren op beursstand

Barista inhuren op jouw stand?

Wanneer je het maximale rendement wilt halen uit je beursstand of congres dan kun je onze barista inhuren op je stand. Door je gasten gepast te ontvangen met heerlijke koffie zullen zij zich welkom en gewaardeerd voelen. Meer informatie over een barista inhuren op je stand vindt je hier.

Barista inhuren met of zonder espressomachine

barista huren op de beursstand met koffie printer

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiebar en met of zonder espressomachine. Beschik je dus al over een bar met machine dan zijn wij je alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschik je niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor je mee.