koffie bar huren

Koffiefiets huren

Een koffiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Voor de ontvangst van je gasten, als traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker. Voor welke gelegenheid je de bakfiets dan ook wenst in te zetten, je mag er van uit gaan dat deze eyecatcher voor een echte beleving zal zorgen! 

Een koffiefiets huren

Bekijk hier onze hippe koffiefiets:

De koffiefiets

Onze koffiefiets is een echte Gazelle bakfiets uit 1940. Wij hebben deze fiets gerestaureerd en voorzien van alle gewenste opties, zoals twee stroomgroepen en een dak met spotjes. De fiets heeft een afmeting van 2,70m x 1,50m en is inzetbaar op vrijwel iedere locatie.

Een voordeel van de bakfiets is dat deze er van alle kanten mooi uit ziet. Hierdoor kunnen je gasten en bezoekers er omheen lopen en van alle kanten bestellen. Dit in tegenstelling tot onze bars, waar de gasten aan één kant staan en onze barista aan de andere kant. Indien gewenst kunnen wij ook een terras met tafeltjes en stoelen bij de bakfiets leveren.
De fiets is geheel zelfvoorzienend en heeft alleen een stroompuntje nodig. Is deze niet aanwezig dan kunnen wij ook een aggregaat meenemen.

Benieuwd naar de tarieven van de koffiefiets? Vraag van dan vrijblijvend een offerte aan.

Ps. Heb je onze koffie tuk tuk ook gezien?