Speciaal voor zakelijke evenementen

Meer dan 1.000 keer ingehuurd

Super gezond én super lekker

Home 9 Smoothies 9 Smoothie catering

Smoothie catering op locatie

Smoothie catering krijgt tegenwoordig steeds vaker de voorkeur boven standaard frisdranken. Dat is ook niet gek, want smoothies smaken heerlijk en passen ook nog eens in een gezonde lifestyle. Smoothie catering op evenementen is dus hot en wij zijn trots dat wij hierin marktleider zijn in Nederland.

Wat is verse smoothie catering voor evenementen? 

Smoothie catering wil zeggen dat we een mobiele smoothiebar met bartender op jouw locatie verzorgen. Onze enthousiaste barmannen en -dames maken ter plekke heerlijke en gezonde smoothies voor jouw collega’s, bezoekers of gasten. Wij regelen alles van A tot Z zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Lekker toch? Met onze smoothies willen we de wereld op een duurzame manier nog leuker maken.

Wat is er inbegrepen bij smoothie catering op locatie?

Bij onze smoothie catering is alles inclusief. Je krijgt een mobiele smoothiebar naar keuze zodat deze perfect aansluit op jouw wensen. Op de bar staat een menukaart met daarop jouw logo. De smoothiebar wordt bemand door een gastvrije smoothiemaker die de gasten actief een smoothie aanbiedt. We weten veel leuke feitjes over de verse ingrediënten die we gebruiken en deze delen we graag met je gasten. 

De gezonde smoothies

Wij maken onze smoothies in professionele blenders. In tegenstelling tot bij persen, worden er hierdoor meer vezels uit het fruit gehaald. Ieder seizoen maken we een nieuw smoothie menu. Op die manier krijg je in de zomer ook echt zomerse smoothies. Je mag er vanuit gaan dat je altijd minimaal drie verschillende soorten gezonde smoothies krijgt. Hierdoor is er gegarandeerd voor ieder wat wils. En omdat we dit werk al jaren doen weten we precies wat aanslaat op evenementen. In ons menu houden we rekening met voedingswaarden, kleuren en bijzondere ingrediënten. 

Onze top vijf favoriete smoothies van dit moment

Wij variëren dus veel met onze smoothies, maar dit zijn onze favorieten op dit moment:

  1. The Good Life – kokoswater, spinazie, ananas en kokos
  2. Energizer – amandelmelk, havermout, banaan en pindakaas
  3. Pompoen Power – rauwe pompoen, kaki, yoghurt en kaneel
  4. Super Spinazie – amandelmelk, spinazie, banaan, eiwitpoeder, pecannoten en kaneel
  5. Super Strawberry – kokoswater, banaan, aardbeien, eiwitpoeder, lijnzaad en kokosvezels

Groene smoothies

Wij zijn gek op groene smoothies omdat dit vaak de gezondste smoothies zijn. Onze groene smoothies zitten vol gezonde groenten zoals verse spinazie en andijvie. Hierdoor zorgt deze smoothie voor meer energie, versterkt het je weerstand en val je er zelfs van af. Benieuwd naar welke groene smoothies wij op jouw evenement kunnen maken? Wij vertellen je er graag meer over!

smoothie catering - Bar Company

Wat wil je nog meer weten?

Smoothie catering is dus bijzonder geschikt om jouw collega’s of bezoekers op een gezonde manier te trakteren. Lees meer over de mobiele smoothie bars, de shake fiets, de verschillende type evenementen, of bekijk foto’s van onze smoothiebars op locatie. En heb je onze gezonde shots al gezien?

‘A healthy outside, starts from the inside!’

smoothie catering op locatie - Bar Company
smoothie catering op evenementen en feesten - Bar Company
smoothies voor evenementen - Bar Company

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!