Een natuurlijke energy-boost

Meer dan 5.000 klanten gingen je voor

Gegarandeerde publiekstrekker

Home 9 zuurstofbar huren 9 Zuurstofbar kopen

Een zuurstofbar kopen

Onze corebusiness in het verhuren van zuurstofbars op evenementen. Maar het is ook mogelijk om een zuurstofbar te kopen. De zuurstofbar is geschikt voor privé gebruik om mee te ontspannen maar ook in te zetten op de zaak.

Apparatuur met of zonder barmeubel

Omdat de zuurstofbars speciaal voor ons gemaakt worden, kunnen wij al jouw wensen uitvoeren. Zo kan je zelf aangeven hoe groot de bar mag zijn, welk design je mooi vindt en het aantal zitplaatsen dat de bar dient te hebben. Wanneer je alleen de apparatuur wilt kopen is dat ook mogelijk. Wij leveren je dan alle benodigdheden en vertellen je alles wat je moet weten. Het enige wat jij hoeft te doen is op ‘on’ drukken. Een compleet en veilig Plug & play systeem dus!

Toepassingen

Je haalt met een zuurstofbar een van de meest exclusieve vormen van wellness entertainment in huis. Onze zuurstofbar worden het meest gekocht door:

  • schoonheidssalons
  • hotels
  • relaxruimtes
  • sportscholen
  • discotheken/clubs
  • privé gebuik

Veiligheid

Wij zijn de enige partij in Nederland die professionele zuurstofbar levert. Zo werken wij alleen met de beste apparatuur waar ook mee gewerkt wordt in het ziekenhuis. Wil je dus een zurustofbar kopen zonder zorgen, dan zijn we je graag van dienst.

Wil je meer informatie omtrent deze unieke vorm van entertainment en wellness, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de voordelen de zuurstofbar en hoe de zuurstofbar jou geld kan opleveren.

‘De zuurstof sensatie op jouw locatie!’

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!