Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Cappuccino printer huren

De Cappuccino printer

Dat wij mobiele koffiebars verhuren met barista’s mag misschien duidelijk zijn. Maar wist je dat wij ook als eerste partij in Nederland cappuccino printers verhuren? Deze printer zorgt voor ongekende marketing mogelijkheden. Wil je dus echt iets speciaals op jouw evenement, dan is dit het apparaat voor jou!

Wat doet de cappuccino printer?cappuccino printer huren bij Bar Company

De cappuccino printer kan een afbeelding printen in het melkschuim van een vers gezette cappuccino. Het is dus ‘Latte Art’ 2.0. Welke afbeelding er in het melkschuim wordt geprint, kan je helemaal zelf bepalen. Het is mogelijk om teksten uit te printen, bedrijfslogo’s of zelfs je eigen gezicht op de cappuccino te plaatsen!

De afbeeldingen kunnen ook nog eens ter plekke worden gekozen door middel van het tablet dat meegeleverd wordt met de printer. Het is dus mogelijk om op elke cappuccino jouw bedrijfslogo te printen. Ook is het mogelijk om via de WiFi met de printer te verbinden waardoor jouw gasten zelf een foto of selfie kunnen maken en die foto vervolgens op de cappuccino laten printen.

In plaats van inkt wordt de printer voorzien van koffie extract. Het printen van een koffie duurt ongeveer 3 seconden.

Waarom een cappuccino printer huren?

Dit apparaat zorgt gegarandeerd voor reuring en heeft een hoge marketing waarde. Er zal namelijk veel nagepraat worden over het drinken van een kopje koffie met foto. En wanneer mensen hun selfie op de cappuccino kunnen printen verschijnt dit ook bijna gegarandeerd op social media. Ideaal dus als je iets wilt promoten, of wanneer je veel bekijks bij jouw stand wil hebben op een beurs.

Een koffiemachine bij de printer huren

De cappuccino printer is geen koffiezetapparaat in zichzelf en kan dus geen koffie zetten. Gelukkig kan je bij Bar Company ook barista’s inhuren en mobiele koffiebars huren. Op deze manier hoef je zelf niet meer om te kijken naar de koffie, omdat wij alles voor je regelen. 

Wil je meer lezen over de cappuccino printer, bekijk dan de pagina over een koffie printer huren? Je kunt ons altijd bereiken op Tel. 024 3572761. Al overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Deel dit bericht: