Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Champagne fontein huren voor jouw feest?

Bij Bar Company kun je nu ook een champagne fontein huren. Als je een feest geeft om nooit te vergeten dan is dit perfect voor jou. Deze fontein staat vol met champagneglazen en is een echte eyecatcher op ieder feest. De fonteinen van Bar Company zijn te vinden op veel gala’s, bruiloften en bedrijfsfeesten door heel Nederland en België en worden gevuld met de lekkerste champagne. Wil jij dus een unieke champagnetoren huren op jouw evenement? Lees dan vooral even verder.

Een champagne fontein huren

Bar Company heeft twee verschillende champagne fonteinen beschikbaar namelijk de premium champagnefontein en de grand deluxe fontein. De premium fontein heeft plaats voor 350 glazen en is geschikt voor bruiloften en kleine tot middelgrote bedrijfsfeesten. Deze fontein staat ook nog eens op wielen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. De grand deluxe fontein heeft ruimte voor wel 1500 champagneflutes en is geschikt voor de grotere bedrijfsevenementen en gala’s. Deze fontein is 3 meter hoog en speciaal gebouwd voor Bar Company, hij is dus de enige in zijn soort. Heb je meer gasten dan dat er glazen op de champagnefonteinen passen, dat is geen probleem, in dat geval blijven we de fontein gedurende het feest aanvullen met champagne. Heb je minder gasten? Dat is ook geen probleem. In dat geval vullen we de fontein gedeeltelijk met champagnekleurig water waardoor de fontein er toch compleet uit ziet.

Champagne fontein huren | Bar Company

Soorten champagnes

Het is bij Bar Company natuurlijk mogelijk om zelf de te bepalen welke champagne jij op jouw feest wil hebben. Geef je voorkeur aan bij de offerte aanvraag en wij zorgen dat we de juiste champagne meenemen. Geen idee welke champagne je zou moeten kiezen? Dit zijn de populairste soorten bij Bar Company:

  • Thienot
  • Moet & Chandon
  • Taitinger

Ook is het mogelijk om Prosecco te gebruiken. Dit is een mousserende wijn en mag geen champagne genoemd worden omdat het afkomstig is uit Italië. Toch is het ook een lekker en elegant drankje voor een feest. Daarnaast is Prosecco een stuk goedkoper geprijsd, terwijl het niet af doet aan de feestelijkheid. Een prima alternatief dus voor iedereen met een beperkt budget.

Bekijk hier een aantal foto’s van onze diverse champagne fonteinen.

Ben je benieuwd naar de prijs van een champagne fontein? Je huurt een fontein inclusief champagne dames al vanaf € 500,-. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Deel dit bericht: