Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

De kernwaarden van Bar Company

Het Bar Company team is divers. Er werken mensen op kantoor en in de loods, maar het overgrote deel van ons team heeft de luxe om iedere dag op een andere plek te werken. En niet zo maar plekken, maar toffe feesten evenementen in binnen- en buitenland. Ondanks deze diversiteit, is er toch een gemeenschappelijke deler.

Zoals je weet verzorgen wij champagnetorens, cocktails, koffies, sappen & smoothies en zuurstofbars. Maar ondanks dat ons assortiment zo breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze collega’s allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

Kernwaarden van iedere Bar Company medewerker

Er zijn echter vier kernwaarden waar iedere Bar Company medewerker over beschikt. Onze collega’s herken je aan de volgende eigenschappen:

#Gastvrij

#Verantwoordelijk

#Enthousiast

#Flexibel

Beschik je over deze eigenschappen dan ben je in onze ogen geen bartender, maar een ‘startender’. We werven, selecteren en trainen onze collega’s continu op deze waarden, want zo gezaaid wordt, zal gemaaid worden.

Bar Company kantoor
De Bar Company kernwaarden pronken op onze kantoormuur

Hoe we deze eigenschappen kunnen inzetten om jouw feest of event tot een daverend succes te maken? We vertellen je het graag!

Deel dit bericht: