Meer dan 15 jaar ervaring

+10.000 tevreden klanten

Uitgebreid persoonlijk advies

Ontvang je offerte binnen 24 uur

Een bar met mos

Wil je een groene mos bar huren? Dan is deze mobiele bar iets voor jou. Dus heb je iets met duurzaamheid, is groen je lievelingskleur, ben je op zoek naar een eye-catcher of vind je (net als wij) mos heel tof? Lees dan verder.

Een groene duurzame bar huren: De mosbar

Mos was altijd een ongenode gast, tussen de tegels op de oprit. Maar mos is hard bezig aan een opmars in huis, kantoor en op evenementenlocaties. We kunnen spreken van een echte mosmania! Om deze reden hebben we een nieuwe bar laten maken die aan drie zijdes voorzien is van echt mos! Hierdoor wordt een simpel barmeubel een echte trekpleister op een evenement. De bar doet het goed op beurs- en congreslocaties, maar doordat er dimbare led-verlichting in de bar zit, valt het groene mos ook enorm op tijdens een feestavond met sfeerverlichting.

De mobiele mosbar wordt ingezet als mobiele cocktailbar, smoothiebar of koffiebar.

Mobiele cocktailbar met mos huren bij Bar CompanyDuurzaam en groen

Onze insteek is om zo milieuvriendelijk en efficiënt mogelijk te werken. Het mos dat wij gebruiken wordt op een volledig milieuvriendelijke manier onder staatstoezicht geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt. Het past daarom helemaal in de Bar Company Goes Green en verduurzamingsstrategie.

Mobiele koffiebar met mos huren bij Bar Company

Dus, wil jij een duurzame bar huren of een natuurlijk groene bar huren? En zie jij de mosbar al op jouw locatie, feest of evenement staan? We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Tel. 0882035100.

Deel dit bericht: